Afval Verzamelen ➡️ 14 ONGEBRUIKELIJKE TRUCS

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Poog dit stroom van afval dus minimaal mogelijk te houden en je gaat opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Via vuil heel veel toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Verzamelen

Kies uit van de meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop het ideale afvalcontainer voor je restvuil. In de rest restafvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen vuil die je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas thuishoren niet thuis in de het restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren hebben ons het geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen die binnen bedrijven ontstaan. Die stromen mogen dikwijls gescheiden opgehaald worden. Het is verbeterd aangaande het milieu natuur en de portemonnee.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er gaat altijd restafval aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval heel minimaal toevallig te behouden en je zult merken dat deze economisch voordelig is. Via afval zo zoveel toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus minimaal mogelijk restafval over. In het afvalcontainer werp je al het niet-recyclebare afval die je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet in de het container.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In het landelijk Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het de streefdoel beschreven artikelen nogmaals te gebruiken indien dat kan.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container rolcontainer ontleegd dient zijn. Je ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de vele varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je direct gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de container op een algemene plaats staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van duurzame stroom. Gemengd afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar minstens een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen vrij in de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate echter in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afval Verzamelen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afval Verzamelen

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag selecteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te schatten die omvang het goed bij je aansluit? Haal dan even aansluiting op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige kennis met afvalsoorten weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra leegmaken of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere alternatieve bak neerlegt. Wij achten het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier raak je achteraf geen voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afval Verzamelen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel divers assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme op de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoren mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot deel van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis tevens goed voor het het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afval Verzamelen

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw container bij de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de container geledigd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf scheidt, des te beter dat is ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het door het volume en massa veel plaats bij het bedrijfsafval in. Jij kan dus flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens compleet te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten omdat jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie uit één container van 240 liter en van 900 liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kies jij op welke manier frequent ons de bak zullen komen ledigen. wij leveren het voordeligste service.

Zo wordt glas verwerkt

Het veel kracht voor het glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter echter een goede basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuw glazen. Tijdens de bewerken doen wij verschil onder blank, bruin, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een heel veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en op veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je archief niet in de de papierbak wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waar het papier precies erin . Wanneer de papieren al binnen het bak zitten, krijgt ze nog bij . Onze chauffeur komt eenmaal tijdstip langs om het bak ledigen en de papier plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin de container via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun je het documenten in de container werpen. Jij hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief niet op het transport gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.