Afval Wijzer Arnhem ✔️ 8 OPVALLENDE HACKS

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroom heel beperkt eventueel te behouden en je zal opmerken dat het economisch gunstig is. Door afval dus zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Wijzer Arnhem

Kies uit uit de meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen het afvalcontainer gooi je reeds de onrecyclebare afvalstoffen welke je geen verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet thuis in de afvalcontainer. Ook voor PMD scheiden bezitten wij de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen welke bij firma’s voortkomen. Die stromen kunnen meestal afzonderlijk verzameld geraken. Dit is goed voor het leefomgeving en het portemonnee.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval tevens scheidt, er gaat altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroom heel minimaal toevallig te houden en je zal opmerken dat deze financieel voordelig is. Met afvalstoffen zo zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus min eventueel restvuil over. Binnen het restafvalcontainer gooi je reeds het onrecyclebare vuil dat je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren geen binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel doel omschreven goederen nogmaals te gebruiken indien dat het mag.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De tarieven voor tarieven van afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van grootte van container en hoevaak hoe vaak de de afvalcontainer geleegd moet worden. Jij ontdekt elke kosten op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de vele varianten rolcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk in het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandwerend, handig als de bak op een publieke locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van duurzame stroom. Gemengd afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij tijdens de verbranden die in bepaalde of kleinere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afval Wijzer Arnhem:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afval Wijzer Arnhem

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes treden.

Hoe hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Typen en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt kiezen voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te bepalen die omvang het goed bij je past? Neem dan gauw contact op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten kennen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je één keer een aanvullend lediging of standaard een maatje grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de containers wisselen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit helder is. Op deze manier ben je achteraf niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afval Wijzer Arnhem

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel gevarieerd aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoor mag je jouw organisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien is het apart houden van je vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De juiste container voor PMD en Afval Wijzer Arnhem

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je dus vast waar je je afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel minder als we afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe meer afval jezelf sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van de milieu en ook jouw portemonnee. Glas is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het vanwege de volume en gewicht veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kan daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht dan glaswerk om te produceren van verse grondstoffen.

Komt er op je onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan een glascontainer essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten waardoor je het aantal bakken eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Koop de beste bakken voor jouw glasverval bij onze dienst. Je heeft de selectie van één container van 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er reeds een glascontainer startend bij €13 per maand en ook deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak ons de bak komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het heel veel energie om glas te produceren van verse materialen. Glasverval is echter echter een prima grondslag. Daar zit meestal circa 50% oud glazen in nieuw glas. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij je dossiers niet wil in de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel vuil in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waarin het document precies doorheen past. Als het documenten al binnen het container zijn, krijgen niemand zij nog in . Onze bestuurder komt eenmaal in de zoveel tijdstip langs om de container ledigen en het papier ter plaats vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarin de bak door de truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in de deksel kan jij de documenten in het bak gooien. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op het transport gaat, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.