Afval Zeist ✔️ 10 VERBORGEN FEITJES

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroom dus beperkt toevallig te houden en je zult zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus veel eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afval Zeist

Selecteer van het grootste assortiment rolcontainers en bestel het ideale rolcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen het container gooi je al het de niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren geen in de het container. Ook omtrent PMD sorteren hebben wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen welke in ondernemingen vrijkomen. Dit afvalstromen zouden meestal apart ingezameld zijn. Het is goed aangaande het leefomgeving en de geldtas.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er gaat steeds restafval voortdurend zijn. Poog het afvalstroom dus klein eventueel te bewaren en je gaat zien dat het geldelijk gunstig is. Met vuil dus veel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er heel minimaal eventueel restafval over. In de het container gooi je je al het de niet te recyclen vuil dat je geen extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet binnen de restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. In het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de streefdoel omschreven goederen opnieuw te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van het afvalstroom, de grootte van afmeting van de rolcontainer en hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden worden. U vindt ieder kosten op tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de vele varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis in 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je meteen tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene plaats staat. Je kiest uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van groene energie. Restafval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar minstens 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties uit in de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afval Zeist:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afval Zeist

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan opteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten die grootte het goed bij je past? Haal dan snel aansluiting op met één van onze deskundigen. Met onze vele jaren ervaring met afvalstromen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je één keer een aanvullend lediging of standaard een formaat groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere verschillende rolcontainer neerlegt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie helder is. Hierdoor raak je achteraf geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afval Zeist

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer gevarieerd assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoren kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden van je afval ook goed voor het de omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Afval Zeist

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uur je afvalcontainer op de gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom vast dat je jouw afval altijd weg kan en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Los karton ofwel verschillend document
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden is. Glasverval bestaan van flessen, potten en ook scherven. Zonder het om scheiden neemt het door de volume en ook gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kan daarom heel besparen in jouw kosten voor afval. Het is tevens compleet om te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel kleiner energie dan glaswerk om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op jouw bedrijf veel glasafval los, zoals in de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste bak voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze van een container met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er is is al een glascontainer startend bij €13 per maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de afval kiest je op welke manier frequent wij de bak zullen komen ledigen. wij leveren het meest voordelige service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter een prima grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij de verwerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groene en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er bij één heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed regelen. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet in de het papierbak wil werpen. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het papier precies erin . Als het documenten eenmaal binnen het bak zitten, krijgt niemand ze meer in . Onze bestuurder komt eenmaal in zoveel tijdstip bij om het bak te legen en de papier plaats te vernielen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in het deksel kan je het papieren in het bak gooien. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op vervoer is, loop je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.