Afvalbak Zakelijk ✔️ 15 MAKKELIJKE HACKS

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval zo klein eventueel te houden en je zult zien dat het economisch voordelig is. Met afval heel zoveel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalbak Zakelijk

Kies uit uit het meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de de beste rolcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de restafvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare vuil dat je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, en ruiten horen niet thuis in het restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden beschikken we het juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromingen dat bij bedrijven ontstaan. Die stromen mogen dikwijls apart verzameld geraken. Dat is beter betreffende het natuur en het geldtas.

Wat moet er binnen ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je vuil eveneens scheidt, er gaat altijd overblijvend afval blijven zijn. Probeer het stroom van afval dus minimaal toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat deze financieel voordelig is. Door afval heel veel mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus minimaal toevallig restafval over. In het afvalcontainer werp je reeds het niet te recyclen vuil die je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet thuis binnen de afvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel omschreven goederen weer te gebruiken als het lukt.

Wat kost een container container voor bedrijfsafval?

De prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afvalcontainer en hoe vaak de de container container ontleegd moet worden geraken. Je vindt je elke prijzen op tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de verschillende typen rolcontainers. Wij brengen hem gratis in 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je meteen tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de bak op een publieke plaats staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelige resten worden toegepast voor het verhogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties uit gedurende de verbrandingsproces die in meer of geringere mate echter in het leefomgeving komen. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afvalbak Zakelijk:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalbak Zakelijk

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te bepalen wat maat het beste bij je past? Pak dan snel verbinding op met één van onze experts. Door onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je een keer een meer lediging of standaard een grootte groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de containers wisselen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere verschillende bak betaalt. Wij achten het belangrijk dat dit helder is. Zo ben je achteraf niet voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalbak Zakelijk

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling op de loer staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, maar tevens op kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw afval ook goed voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalbak Zakelijk

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren je container bij het verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelf het gewenste capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo ken je daarom vast waar je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel als wij afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Los doosjes of ander papier
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval je scheidt, hoe goed dat het is voor de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasafval bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder het te scheiden pakt het door het ruimte en ook gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Je kunt dus flink besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren van verse materialen.

Ontstaat daar bij je bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor je het nummer bakken makkelijk verandert.

De juiste container voor glasafval

Koop de beste containers voor het jouw glasafval op ons. Je heeft de keuze van één container met 240 liter en ook van 900 liters. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kiest je op welke manier frequent wij het container komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het veel kracht voor het glas te produceren van verse materialen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij de bewerken doen we onderscheid tussen blank, bruin, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat mag er bij de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van archief. Discreet en ook beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent veel vuil in de de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waar het papier precies doorheen . Als het documenten al binnen de bak zijn, krijgt niemand ze meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijd langs voor de container legen en het papier plaats vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in het deksel kan jij de papieren in de container werpen. Je hebt de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op het transport gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.