Afvalbrengstation Stadskanaal ✔️ 4 OPVALLENDE WEETJES

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroompje zo klein eventueel te houden en je gaat zien dat het economisch voordelig is. Via vuil heel zoveel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalbrengstation Stadskanaal

Kies uit uit het grootste grootste assortiment containers en koop het beste afvalcontainer voor je je restafval. In het afvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en glas passen geen in de de restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen beschikken wij de geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromingen welke binnen ondernemingen voortkomen. Deze stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk verzameld worden. Dat is goed aangaande het milieu natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afval tevens verdeelt, er zal er altijd restafval aanwezig zijn. Probeer dit stroom van afval dus klein mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat dit financieel voordelig is. Door afvalstoffen zo veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo min mogelijk restafval over. In de restafvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare vuil die je geen extra kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en glas horen niet thuis in de rest container.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te verdelen. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel doel vermeld goederen nogmaals te aanwenden als dat het lukt.

Wat kost een container een container container bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom, de grootte grootte van de container alsook hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet zijn. Jij vindt alle kosten op de tarievenpagina de.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de bak op een algemene locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar minstens twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het aanvullen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen los in de verbranding die in bepaalde of mindere mate desondanks in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalbrengstation Stadskanaal:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers dichten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalbrengstation Stadskanaal

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan kiezen voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te ramen wat omvang het perfect bij je aansluit? Haal dan gauw contact op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wens je één keer een extra legen of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere alternatieve rolcontainer aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier ben je later nooit voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalbrengstation Stadskanaal

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg uitgebreid aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien is het apart houden van uw afval ook goed voor het de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalbrengstation Stadskanaal

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij de verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak het container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom vast dat je jouw vuilnis altijd kwijt kan en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder als we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is gestopt Los doosjes of ander papier
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je scheidt, des te beter dat is voor de milieubescherming en ook je portemonnee. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege het volume en ook massa veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Je kunt dus heel besparen in je afvalkosten. Het is tevens compleet te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel minder kracht dan glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit je variërende periodes qua drukte? wij functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor je het nummer containers makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel het beste bakken voor je glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit selectie uit een container met 240 liter en met 900 liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest jij hoe vaak wij het container komen legen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Tijdens de verwerken maken we onderscheid tussen blank, bruine, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er zijn op één veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en op veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet in de het papierbak wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim papier? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waar het document precies erin . Wanneer de papieren eenmaal in de container zijn, krijgt zij meer bij . Onze chauffeur komt eenmaal in tijd langs voor de container te legen en het documenten ter plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij de bak door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in het deksel kun je de documenten in de container werpen. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op transport gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.