Afvalbrengstation Winschoten 🔥 11 SNELLE FEITJES

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom heel beperkt toevallig te behouden en je gaat opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalbrengstation Winschoten

Kies uit van de ruimste assortiment containers en koop het meest geschikte container voor je je restvuil. Binnen de rest container gooi je je al het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en glas horen niet in de restafvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen hebben wij de correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen welke bij ondernemingen voortkomen. Deze stromen zouden dikwijls apart verzameld zijn. Dit is verbeterd voor de natuur en het geldbeugel.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Hoe prima je je afval tevens verdeelt, er zal altijd restafval blijven zijn. Poog het afvalstroompje dus minimaal eventueel te houden en je zult merken dat deze economisch voordelig is. Met vuil dus mogelijk eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus min toevallig restafval over. Binnen het afvalcontainer werp je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat de bedoeling omschreven goederen weer te benutten waar dat het kan.

Wat kost een container container voor?

De kosten voor rolcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van de rolcontainer alsook hoevaak de afvalcontainer geledigd dient geraken. Je vindt je elke tarieven op de.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de talloze varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je direct gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de vat op een publieke plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Restafval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar zowaar een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden gebruikt voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij in de verbranden die in meer of kleinere mate echter in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afvalbrengstation Winschoten:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalbrengstation Winschoten

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te bepalen die omvang het beste bij je aansluit? Neem dan snel verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een meer legen of regulier een maatje grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de bakken variëren per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, als we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven helder wat je voor een algemeen afval container of een andere container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit duidelijk is. Hierdoor kom je achteraf geen voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalbrengstation Winschoten

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, echter ook op kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden uit je afval tevens goed voor het de milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afvalbrengstation Winschoten

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde locatie staan. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom vast dat je jouw afval steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder indien wij afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Los karton ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je scheidt, hoe beter dat is voor de milieu en jouw portemonnee. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasafval bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door het volume en massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel uit besparen op je afvalkosten. Het is bovendien volledig te recyclen. Ook kost het recyclen veel kleiner energie dan glazen om te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glas vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten waardoor jij het aantal containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop de beste bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie van een bak van 240 liters en met 900 liters. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de afval kiest je hoe frequent ons de bak komen legen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het heel veel kracht om glas te produceren van verse materialen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij de verwerken maken we verschil tussen wit, bruin, groene en bont glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er zijn op een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je archief niet in de de papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent veel afval in de het vorm van geheim document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het papier precies doorheen . Wanneer de documenten eenmaal in de bak zitten, krijgt niemand ze meer bij . Onze chauffeur komt eens zoveel tijdstip langs voor het container te legen en het papier ter plekke te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin de container via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in het deksel kan je het documenten in het container werpen. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.