Afvalcontainer 10 M3 ᐅ 14 ONTHULLENDE WEETJES

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Poog het afvalstroom heel minimaal eventueel te houden en je zult opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Via vuil heel veel toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer 10 M3

Kies uit het meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de de meest geschikte rolcontainer voor je je restvuil. In de het afvalcontainer werp je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen die je geen meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en ruiten passen niet binnen de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden beschikken wij de geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen die in ondernemingen ontstaan. Dit stromen zouden vaak apart verzameld geraken. Dit is goed voor het milieu en het portemonnee.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afval eveneens sorteert, er gaat altijd restafval blijven bestaan. Tracht dit stroom van afval heel klein mogelijk te behouden en je gaat opmerken dat het geldelijk voordelig is. Door afval zo mogelijk toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus zo weinig toevallig restafval over. Binnen het restafvalcontainer werp je reeds de niet te recyclen vuil dat je niet meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet thuis in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het streefdoel omschreven artikelen nogmaals te benutten als dat het mag.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de containers zijn hangt af van de afvalstroompje, de grootte omvang van container en hoe vaak de container container ontleegd moet worden. U ontdekt alle kosten op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en vlug een van de talloze typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit diverse groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar minstens twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook verschillende schadelijke stoffen vrij tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer 10 M3:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers sluiten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer 10 M3

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kan kiezen voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te schatten wat omvang het goed bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten kennen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend legen of standaard een grootte grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de containers wisselen per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, als we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere andere rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit transparant is. Zo ben je later nooit voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer 10 M3

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod van containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme op de horizon staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je papier- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoor mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval ook goed voor de milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer 10 M3

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo weet je dus vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit geplaatst Los doosjes of verschillend document
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat het is voor het milieubescherming en je portemonnee. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasafval bestaan van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval vanwege de ruimte en massa heel veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Je kan dus heel besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit verse grondstoffen.

Komt er op jouw bedrijf veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is is één glascontainer onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare contracten waardoor jij de aantal bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het jouw glasverval bij ons. Je heeft de keuze uit selectie uit een container met tweehonderdveertig liter en met 900 liters. Er al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier vaak ons de container komen ledigen. wij leveren het voordeligste service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het veel energie voor het het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen één prima grondslag. Er zit meestal circa 50% oudere glas in nieuw glas. Bij het verwerken maken wij verschil onder wit, bruine, groene en ook bont glas. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat is mag wel er bij het het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigt is. Na vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in de de papierbak wilt werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent veel afval in de de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waarin het document precies doorheen . Als de documenten al in de bak zitten, krijgen zij nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal de zoveel tijd bij voor de bak te ledigen en de papier ter plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarin de container door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in de deksel kan jij de papieren in de container werpen. Je hebt de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het vervoer is, loopt jij niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.