Afvalcontainer 1000 Liter ☑️ 12 ONGEBRUIKELIJKE FEITJES

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog dit stroom van afval heel beperkt eventueel te houden en je zal opmerken dat het economisch gunstig is. Via afvalstoffen heel veel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer 1000 Liter

Kies uit uit de meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de de ideale rolcontainer voor je restafval. Binnen de restafvalcontainer gooi je al de onrecyclebare vuil dat je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet thuis in de de rest restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen bezitten we het geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen welke bij ondernemingen vrijkomen. Dit stromen mogen meestal gescheiden opgehaald worden. Dit is beter voor het milieu natuur en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er binnen bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig zijn. Probeer het afvalstroompje heel beperkt eventueel te behouden en je gaat merken dat het economisch voordelig is. Door afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus minimaal eventueel restvuil over. In de rest container gooi je reeds het niet niet-recyclebare vuil welke je geen extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel doel beschreven producten nogmaals te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven van afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte grootte van rolcontainer alsook hoe vaak de container geleegd moet worden worden. Je vindt je ieder kosten op de de.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de vele varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar minstens 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu belanden. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer 1000 Liter:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer 1000 Liter

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je mag kiezen voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te ramen welke grootte het beste bij je past? Pak dan even contact op met een van onze experts. Met onze langdurige kennis met afvalsoorten weten wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een aanvullend lediging of regulier een formaat groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde verschillende container betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor kom je naderhand geen voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer 1000 Liter

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod van containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de loer staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoor kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te zamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van uw afval ook goed voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer 1000 Liter

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het gewenste locatie staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geledigd dient te worden. Op deze manier ken je daarom vast dat je jouw afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder als we afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het vanwege de volume en massa veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel uit besparen op je afvalkosten. Het glas is tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het veel kleiner energie dan glaswerk te maken uit verse materialen.

Komt er op je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare contracten omdat jij het nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasverval op onze dienst. Jij heeft de selectie van een bak van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er reeds een glascontainer startend bij €13 per maand en deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de afval kiest je op welke manier vaak ons het bak komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Zo worden glas verwerkt

Het veel energie om het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één goede grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij het bewerken maken we onderscheid onder blank, bruin, groen en gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er op een heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag wel er zijn bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en in een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je dus best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heb je 100% garantie dat je archief beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij jouw dossiers niet in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel vuil in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier precies doorheen . Als het papieren eenmaal in het container zitten, krijgen niemand ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in de zoveel tijd langs om het container legen en het documenten ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij de bak via het truck zelf is opgetild en geopend. Het content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kan jij de papieren in de container gooien. Jij heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.