Afvalcontainer 1300 Liter Kopen ☑️ 9 ONVOORSTELBARE FEITEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Poog het afvalstroom dus minimaal eventueel te behouden en je gaat zien dat deze financieel gunstig is. Door vuil heel zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer 1300 Liter Kopen

Kies bij de meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel het meest geschikte afvalcontainer voor je restafval. In de de rest restafvalcontainer gooi je je al het niet te recyclen afval die je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en ruiten passen niet in de het restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden hebben wij de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen welke binnen ondernemingen vrijkomen. Die stromen kunnen dikwijls gescheiden opgehaald geraken. Het is goed aangaande het milieu natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afval tevens verdeelt, er gaat steeds restvuil blijven voorkomen. Probeer het afvalstroom heel beperkt toevallig te houden en je zal merken dat deze economisch gunstig is. Met afval heel veel toevallig te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus min eventueel restafval over. In het restafvalcontainer werp je al het niet niet te recyclen vuil dat je geen extra kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet thuis in de de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven artikelen weer te benutten waar dat het mag.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroompje, de grootte van rolcontainer en hoe vaak de de container geledigd container ontleegd dient zijn. Jij ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je snel en vlug een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je direct gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de vat op een algemene plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties vrij in de verbrandingsproces die in meer of mindere mate toch in het milieu terecht komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer 1300 Liter Kopen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als deze maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een container op wielen huren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer 1300 Liter Kopen

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt selecteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te ramen wat grootte het goed bij je past? Haal dan gauw verbinding op met een van onze experts. Met onze langdurige kennis met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of standaard een formaat ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf nooit voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer 1300 Liter Kopen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien is het apart houden uit uw afval ook goed voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer 1300 Liter Kopen

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op de gewenste locatie staan. U bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom vast dat je je afval altijd weg kan en dat je meewerkt aan een beter omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder minder indien wij afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf scheidt, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege het ruimte en ook gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kan dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glazen te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat je de nummer bakken makkelijk verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasafval bij onze dienst. Jij heeft de selectie van een container met 240 liters en van 900 liters. Er al een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je op welke manier frequent ons de bak zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost kost veel kracht voor het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens de bewerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groene en gemengd glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er op een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het papier exact doorheen . Als het documenten al in het container zitten, krijgt ze nog in handen. Onze bestuurder komt eenmaal in tijd bij voor het container te legen en de documenten plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij het container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in het deksel kun je het documenten in de container werpen. Je hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op transport gaat, loopt je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.