Afvalcontainer 240 Liter Kopen Antwerpen ➡️ 5 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom zo beperkt eventueel te behouden en je zult opmerken dat dit economisch voordelig is. Met afvalstoffen dus mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer 240 Liter Kopen Antwerpen

Kies bij het grootste gamma afvalcontainers en bestel het ideale afvalcontainer voor je je restvuil. In de restafvalcontainer werp je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en ruiten horen niet binnen de rest afvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren beschikken we de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor ieder afvalstromingen die binnen ondernemingen vrijkomen. Dit stromingen zouden meestal afzonderlijk verzameld zijn. Dit is goed voor de milieu en de geldtas.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je vuil eveneens scheidt, er zal er altijd restvuil aanwezig zijn. Poog deze stroom van afval zo klein toevallig te houden en je zult opmerken dat deze financieel voordelig is. Door vuil zo zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus minimaal toevallig restvuil over. In de de rest afvalcontainer gooi je al het het niet onrecyclebare vuil welke je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen geen binnen de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de streefdoel omschreven goederen weer te gebruiken als dat het mag.

Wat kost een container een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van containers zijn afhankelijk van de de afvalstroompje, de grootte van omvang van de rolcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd container ontleegd moet worden. Je ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je direct in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de bak op een algemene plek staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Algemeen afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het verhogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen uit in de verbranden die in meer of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Dus moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer 240 Liter Kopen Antwerpen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer 240 Liter Kopen Antwerpen

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te bepalen die omvang het goed bij je past? Haal dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wens je één keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een verschillende container neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit duidelijk is. Zo raak je achteraf geen voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer 240 Liter Kopen Antwerpen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter ook in kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot deel van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw afval ook goed voor het het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer 240 Liter Kopen Antwerpen

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container op de gewenste locatie staan. Je bepaalt zelf het gewenste capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom vast dat je je afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een beter omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel minder indien wij afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof is gestopt Los karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn voor de milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval door de volume en gewicht heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kan dus heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te recyclen. Ook kost het heel veel kleiner energie dan glazen te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glasafval vrij, zoals bij de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij de aantal bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor het je glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze van een bak met tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de de afval kies je op welke manier vaak wij de bak zullen komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het glas om te maken uit verse materialen. Glasverval is echter daarentegen één prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken wij verschil onder wit, bruine, groene en bont glas. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kan er zijn bij een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of contact .

Wat mag er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je archief niet wil in de papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel vuil in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het document precies doorheen past. Wanneer de documenten eenmaal in het bak zijn, krijgen ze meer bij handen. Onze bestuurder komt eens in de tijdstip langs om het bak legen en het papier plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin de container via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in het deksel kun je de papieren in de container gooien. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.