Afvalcontainer 30 Liter ✔️ 10 VERBORGEN ZAKEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval zo minimaal mogelijk te bewaren en je gaat merken dat het financieel gunstig is. Via afvalstoffen heel veel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer 30 Liter

Selecteer van het meest uitgebreide aanbod containers en koop de beste ideale rolcontainer voor je restvuil. In de rest afvalcontainer werp je al het het niet-recyclebare afval dat je niet extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet thuis in de de rest restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen hebben we de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromen welke in ondernemingen ontstaan. Dit stromen mogen meestal gescheiden verzameld worden. Dit is verbeterd aangaande het milieu en het portemonnee.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal telkens restvuil aanwezig zijn. Tracht het afvalstroompje zo beperkt eventueel te behouden en je gaat zien dat dit economisch voordelig is. Door vuil dus mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de rest container gooi je je reeds de niet te recyclen vuil dat je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de het container.

Is het verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld producten nogmaals te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor afvalcontainers afhankelijk afhangend van de de afvalstroom stroom van afval, de omvang van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd container geledigd dient worden. U vindt alle kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en snel een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je direct tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Restafval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen los in de verbranden die in bepaalde of kleinere mate toch in het milieu terecht komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer 30 Liter:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer 30 Liter

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan selecteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te ramen wat maat het perfect bij je past? Neem dan even aansluiting op met één van onze deskundigen. Door onze vele jaren kennis met afvalstromen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een meer leegmaken of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve container aftikt. Wij achten het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor ben je achteraf geen voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer 30 Liter

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie uit een erg divers assortiment van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoren mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten in zamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van je vuilnis ook beter voor het milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD wordt immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer 30 Liter

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren je container op het verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom vast dat je je afval altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het vanwege de ruimte en ook gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner energie dan glazen om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan een glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt met flexibele contracten waardoor je de nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel het beste containers voor jouw glasverval op ons. Je heeft de keuze uit keuze van een bak met tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies je hoe frequent ons het container zullen komen legen. wij leveren het meest voordelige service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost kost veel energie voor het glas te maken van verse materialen. Glasverval is echter een prima basis. Daar zit meestal circa 50% oud glazen in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken doen we verschil tussen wit, bruin, groene en gemengd glazen. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook in een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je je archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jouw dossiers niet in de de papierbak wilt gooien. Sommige documenten bevatten geheime informatie en dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waar het papier precies doorheen past. Wanneer het papieren al binnen het bak zijn, krijgt niemand ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijd bij voor de container ledigen en het papier ter plekke vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij het container door het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in het deksel kan je het papieren in de bak werpen. Je hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op het vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.