Afvalcontainer 60 Liter ᐅ 13 VERRASSENDE HACKS

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Poog het stroom van afval zo beperkt toevallig te behouden en je zult zien dat deze geldelijk gunstig is. Via afval dus veel toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer 60 Liter

Kies uit bij het meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop de meest geschikte container voor je restvuil. In de rest afvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare afval dat je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet in het container. Eveneens voor PMD scheiden beschikken ons de juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen die binnen bedrijven ontstaan. Deze stromen mogen meestal gescheiden ingezameld zijn. Dat is beter betreffende het milieu leefomgeving en het geldtas.

Wat mag er in ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er gaat steeds restafval voortdurend zijn. Poog deze afvalstroom heel beperkt eventueel te houden en je gaat zien dat deze economisch voordeelgevend is. Met afval heel mogelijk toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus minimaal mogelijk restvuil over. In de afvalcontainer gooi je je al het het niet onrecyclebare afval dat je geen extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet thuis in de de container.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel beschreven artikelen nogmaals te gebruiken als dat lukt.

Wat kost een container container voor?

De tarieven van containers afhankelijk afhangend van de het afvalstroompje, de afmeting van afvalcontainer alsook hoevaak de afvalcontainer geleegd dient worden. Je ontdekt ieder tarieven op de de.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, glas, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene plaats staat. Je kiest uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare stroom. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties los tijdens de verbranden die in meer of mindere mate echter in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer 60 Liter:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer 60 Liter

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 treden.

Hoe hoger op de ladder, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je mag selecteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te ramen die omvang het perfect bij je aansluit? Pak dan snel verbinding op met één van onze experts. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten kennen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je een keer een meer legen of standaard een maatje grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalstroom, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde andere container neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor ben je achteraf geen voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer 60 Liter

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel divers aanbod met containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot deel uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het apart houden van uw afval tevens goed voor het de milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalcontainer 60 Liter

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geleegd dient te worden. Op deze manier weet je dus zeker waar je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu minder minder als wij afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval je scheidt, hoe goed dat het zal zijn voor het milieu en ook jouw portemonnee. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het door de volume en gewicht veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken van verse grondstoffen.

Komt daar op je bedrijf veel glasafval los, zoals in de horecabedrijven, dan een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met flexibele contracten omdat jij de aantal bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor het glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie uit één bak van tweehonderdveertig liter en van 900 liter. Er al één glascontainer startend bij €13 elke maand en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier frequent wij de bak zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij het bewerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groene en ook bont glazen. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er zijn bij een heel veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je dus best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij je archief niet wil in de de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het papier precies erin . Wanneer het documenten eenmaal binnen het bak zijn, krijgt ze meer bij handen. Onze bestuurder komt eens tijd langs voor de bak legen en het documenten ter plaats te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het container via de truck zelf is opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in de deksel kan je het documenten in de container gooien. Je hebt de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het vervoer is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.