Afvalcontainer 6m3 Bouwafval 🔥 11 VERBIJSTERENDE TRUCS

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroompje zo klein eventueel te bewaren en je gaat merken dat dit financieel gunstig is. Door afval dus veel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer 6m3 Bouwafval

Selecteer uit de meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de de beste container voor je je restvuil. In de afvalcontainer gooi je al het het niet te recyclen afval welke je geen extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet thuis in de de afvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren bezitten we de juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromingen welke in firma’s ontstaan. Die afvalstromen kunnen dikwijls afzonderlijk ingezameld zijn. Het is beter betreffende de milieu en de portemonnee geldtas.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Hoezo prima je je vuil ook scheidt, er zal er altijd restafval voortdurend bestaan. Poog deze stroom van afval heel klein mogelijk te houden en je gaat merken dat dit economisch voordelig is. Via vuil heel mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel min toevallig restvuil over. In het container gooi je al het het niet-recyclebare afval dat je niet meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet in de de container.

Is het scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven producten weer te aanwenden indien dat kan.

Wat kost een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van rolcontainers zijn afhangend van het stroom van afval, de grootte van omvang van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container container ontleegd moet geraken. Jij vindt elke tarieven op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je meteen in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de vat op een openbare locatie staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van groene energie. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar liefst een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelige resten worden ingezet voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties los in de verbranding die in meer of geringere mate desondanks in het natuur belanden. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer 6m3 Bouwafval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer 6m3 Bouwafval

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag kiezen voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te bepalen wat omvang het perfect bij je past? Pak dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Door onze vele jaren kennis met afvalstromen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een aanvullend lediging of regulier een grootte ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en volume. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere verschillende bak neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier raak je later geen voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer 6m3 Bouwafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg uitgebreid assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit je afval ook beter voor de omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer 6m3 Bouwafval

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde plek staan. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd moet te zijn. Zo ken je dus zeker waar je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval je scheidt, hoe beter dat het is ten behoeve van de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege de ruimte en massa veel plaats in het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel uit besparen op je kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er op jouw onderneming veel glas los, zoals bij de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glasafval

Koop de beste containers voor het jouw glasafval op ons. Je heeft de selectie van een container met 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je hoe vaak wij de bak zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het heel veel kracht om het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij het bewerken maken we onderscheid tussen wit, bruine, groen en gemengd glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat mag er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in de de papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier precies doorheen . Wanneer de documenten al in het bak zijn, krijgt ze meer in handen. Onze chauffeur komt eens in tijdstip bij om de bak te legen en de documenten plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij het container door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in de deksel kun jij de documenten in de bak werpen. Je hebt de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op transport gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.