Afvalcontainer 6m3 Huren 🔥 10 VERRASSENDE GEHEIMEN

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval zo minimaal mogelijk te bewaren en je zult merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via vuil heel zoveel toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer 6m3 Huren

Selecteer uit het ruimste gamma rolcontainers en bestel de het beste afvalcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de rest container werp je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan verdelen. Karton/karton, swill, en glas horen niet in het afvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden hebben wij het juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen dat binnen bedrijven voortkomen. Dit stromingen mogen vaak afzonderlijk verzameld geraken. Dat is goed aangaande het milieu en de portemonnee geldtas.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Probeer dit stroom van afval dus beperkt eventueel te behouden en je zal opmerken dat het economisch voordelig is. Via afval dus mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel zo weinig eventueel restvuil over. In het container gooi je al het niet niet-recyclebare afval welke je niet verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen geen in de rest afvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven goederen nogmaals te benutten indien het lukt.

Wat kost een container een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten van rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de het afvalstroom, de grootte van afmeting van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container afvalcontainer geleegd moet zijn. Jij vindt je elke kosten op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je gelijk in het orderproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelige slakken worden toegepast voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige materialen los in de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur terecht komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer 6m3 Huren:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer 6m3 Huren

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 niveaus.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Typen en prijzen zakelijk afval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt kiezen voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te schatten wat maat het beste bij je past? Haal dan even contact op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring met afvalsoorten kennen wij juist wat je nodig hebt. En wil je een keer een extra leegmaken of regulier een formaat grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie transparant is. Op deze manier kom je later niet voor nare verrassingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer 6m3 Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer divers aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in zamelen, zitten je containers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis tevens beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer 6m3 Huren

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op de verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je dus vast waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een beter omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te beter dat het zal zijn voor het milieubescherming en jouw portemonnee. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaan van flessen, potjes en ook scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval door de ruimte en gewicht veel ruimte in de bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner kracht dan glaswerk te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes qua drukte? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je de nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor glas restafval

Bestel de beste containers voor het je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit een bak met 240 liter en met 900 liter. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 per maand en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kies je hoe frequent ons het container komen ledigen. ons leveren het voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost veel energie om het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Er zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuw glas. Tijdens het bewerken doen we verschil tussen blank, bruine, groene en gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er op één heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in de de papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waar het document exact erin past. Als het papieren al in het container zijn, krijgt ze meer bij . Onze bestuurder komt eens in de tijdstip bij om het container te ledigen en het documenten ter plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de bak via het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kun je het papieren in de bak werpen. Jij hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op het vervoer gaat, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.