Afvalcontainer 6m3 ☑️ 6 VERBAZENDE ZAKEN

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroompje heel klein eventueel te bewaren en je zult zien dat het financieel voordeelgevend is. Door afval heel zoveel mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer 6m3

Kies uit van het meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop het ideale afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In het afvalcontainer gooi je je al de niet-recyclebare afval die je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet binnen de rest restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren hebben ons de geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende alle afvalstromen die bij firma’s voortkomen. Die stromingen zouden vaak gescheiden verzameld worden. Dit is beter betreffende het leefomgeving en de geldtas.

Wat moet er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil tevens scheidt, er zal er steeds restvuil aanwezig voorkomen. Probeer het afvalstroom heel minimaal mogelijk te houden en je zal opmerken dat het financieel voordelig is. Door afvalstoffen heel zoveel toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel zo weinig mogelijk restvuil over. In de de rest restafvalcontainer gooi je al het onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen geen in de restafvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In de het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven producten opnieuw te benutten als dat lukt.

Wat kost een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de stroom van afval, de grootte van afmeting van de container en hoe vaak de de container rolcontainer ontleegd moet worden. Je vindt je alle prijzen op tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je snel en vlug een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos in 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je meteen in het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de container op een publieke plaats staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van hernieuwbare energie. Gemengd afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar liefst 20% van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het verhogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen los tijdens de verbranding die in minstens of kleinere mate desondanks in het leefomgeving komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer 6m3:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer 6m3

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te schatten wat grootte het beste bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren ervaring met afvalstromen kennen wij exact wat je vereist hebt. En wens je een keer een aanvullend leegmaken of regulier een maatje ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De tarieven van de containers verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier ben je achteraf niet voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer 6m3

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoor kunt je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het apart houden van je afval ook beter voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer 6m3

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur jouw container op de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je dus vast waar je je afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu veel als we afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat is ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval vanwege het volume en gewicht veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Je kunt dus flink besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is is een container voor glas essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasverval op ons. Je heeft de selectie van één bak met 240 liters en ook van negenhonderd liters. Er is al één container voor glas vanaf €13 per maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies jij hoe frequent ons het bak zullen komen legen. ons biedt het meest voordelige service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen een prima grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groen en ook bont glazen. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en ook op een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw dossiers niet in de papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in het gedaante van geheim papier? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het document precies erin past. Als de documenten eenmaal in de container zijn, krijgen zij meer in handen. Onze bestuurder komt eens in tijdstip langs om de bak te ledigen en de papier plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in de deksel kan jij de documenten in het container werpen. Je heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het transport is, loopt jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.