Afvalcontainer Aarschot ➡️ 13 VREEMDE TIPS

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje zo beperkt eventueel te houden en je gaat opmerken dat deze financieel voordelig is. Via afvalstoffen heel veel mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Aarschot

Kies van de grootste assortiment containers en bestel de ideale afvalcontainer voor je restvuil. In de rest container gooi je je al het het onrecyclebare afval welke je niet meer kan verdelen. Karton/karton, swill, en glas horen geen binnen het afvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden beschikken ons de geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen dat binnen firma’s voortkomen. Die stromingen kunnen vaak apart opgehaald zijn. Dit is goed aangaande de leefomgeving en het geldtas.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Hoe prima je je afval ook sorteert, er gaat altijd overblijvend afval blijven voorkomen. Poog het afvalstroom dus beperkt mogelijk te bewaren en je gaat merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Via vuil heel mogelijk eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel minimaal eventueel restvuil over. In de het container gooi je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet in de afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel streefdoel omschreven artikelen opnieuw te benutten indien dat het mag.

Wat kost een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten van afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroompje, de grootte van grootte van afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden geraken. Je vindt ieder tarieven op de.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de talloze typen afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de bak op een openbare plaats staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelige assen worden toegepast voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen los tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate echter in het milieu belanden. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Aarschot:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Aarschot

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan selecteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te bepalen wat omvang het beste bij je past? Pak dan snel contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En wil je één keer een meer lediging of regulier een formaat ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect transparant is. Op deze manier ben je later nooit voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Aarschot

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw afval ook goed voor het het omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Aarschot

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw container op het gewenste plek staan. U beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier weet je dus zeker waar je je vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit gestopt Los karton of ander papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het door het volume en ook gewicht veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht dan glaswerk om te maken uit verse grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze van een bak van tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de glasafval kiest jij hoe frequent ons het bak zullen komen legen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het veel energie om glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij de verwerken maken we onderscheid onder blank, bruine, groene en bont glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op één heel veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je je archief veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij je archief niet wil in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waar het document precies erin . Als de documenten al in het container zitten, krijgt ze meer in . Onze chauffeur arriveert eenmaal de zoveel tijd bij om het bak te legen en de papier ter plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kun jij het papieren in het bak gooien. Jij hebt de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.