Afvalcontainer Afscherming ☑️ 11 OPZIENBARENDE GEHEIMEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Poog deze stroom van afval heel beperkt mogelijk te houden en je zult merken dat het economisch voordeelgevend is. Met afval dus mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Afscherming

Kies uit bij de grootste gamma afvalcontainers en bestel de beste container voor je je restafval. In het container gooi je je reeds de onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet in de de restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD sorteren bezitten wij de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromingen welke in bedrijven ontstaan. Deze afvalstromen kunnen vaak afzonderlijk verzameld zijn. Het is beter aangaande het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen tevens scheidt, er gaat altijd overblijvend afval aanwezig zijn. Tracht dit stroom van afval zo klein eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat het economisch voordelig is. Door vuil zo zoveel toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo min mogelijk restafval over. Binnen de container werp je reeds het niet te recyclen afval die je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas passen geen binnen het afvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het bedoeling vermeld producten nogmaals te gebruiken indien het kan.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven kosten van containers afhankelijk afhangend van de het afvalstroompje, de grootte van grootte van afvalcontainer alsook hoe vaak de container geledigd container geleegd moet worden geraken. Je vindt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en snel een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je direct tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de vat op een publieke plaats staat. Je kiest uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van duurzame energie. Gemengd afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar liefst een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties vrij in de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate desondanks in het milieu komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Afscherming:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Afscherming

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te schatten die maat het perfect bij je past? Pak dan snel aansluiting op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige kennis met afvalstromen kennen wij juist wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een aanvullend lediging of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de containers verschillen per afvalstroom, stof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons simpele bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere rolcontainer neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Zo ben je achteraf niet voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Afscherming

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoren mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het scheiden van uw vuilnis tevens goed voor het de milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Afscherming

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak het container geleegd dient te zijn. Zo weet je dus vast waar je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn voor de milieu en ook je geldbeurs. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaat van flessen, potjes en scherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege de volume en gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval in. Jij kan daarom heel besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit verse materialen.

Komt er op jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is is één container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop de beste bakken voor het je glasverval op ons. Je heeft de keuze uit één container met tweehonderdveertig liter en met 900 liter. Er is is al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de afval kiest jij hoe vaak wij het bak zullen komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas om te produceren van verse materialen. Glasverval is echter echter een goede grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Bij de verwerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groene en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er op een veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigd is. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet in de de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waar het document exact doorheen . Als het papieren eenmaal in de bak zijn, krijgen niemand ze meer in handen. Onze bestuurder arriveert eens tijd langs voor de bak legen en het papier plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin het container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kun jij het papieren in de bak gooien. Jij hebt de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op transport gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.