Afvalcontainer Afvalpas ➡️ 6 OPZIENBARENDE FEITJES

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo minimaal eventueel te bewaren en je zal opmerken dat dit economisch voordelig is. Via vuil zo veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Afvalpas

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide gamma rolcontainers en koop de meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de de container werp je al het niet niet-recyclebare afval die je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet in de de afvalcontainer. Ook voor PMD scheiden bezitten wij de geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande alle afvalstromen dat binnen firma’s voortkomen. Deze stromen kunnen meestal gescheiden opgehaald zijn. Het is beter aangaande de natuur en de geldbeugel.

Wat mag wel er in de bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je vuil tevens verdeelt, er zal altijd restafval aanwezig zijn. Poog deze stroom van afval zo klein mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus zoveel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel min mogelijk overblijvend afval over. Binnen de restafvalcontainer werp je reeds de niet te recyclen afvalstoffen dat je niet extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet binnen de container.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het bedoeling vermeld artikelen opnieuw te benutten waar het kan.

Wat kost een container een rolcontainer voor?

De tarieven voor kosten voor de containers afhankelijk afhangend van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte van afmeting van rolcontainer en hoevaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet worden. Je ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de vele soorten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je meteen tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de bak op een algemene plaats staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelige resten worden toegepast voor het ophogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen los tijdens de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het leefomgeving komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Afvalpas:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder type afval en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Afvalpas

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kunt opteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te ramen welke omvang het goed bij je past? Pak dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je een keer een aanvullend leegmaken of regulier een maatje groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers verschillen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere alternatieve bak betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit transparant is. Zo kom je achteraf nooit voor nare onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Afvalpas

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buiten staan, of vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, echter tevens in kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in zamelen, zitten je containers minder vlug vol. Daarnaast is het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Afvalpas

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur je container bij de gewenste locatie staan. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je je vuilnis steeds weg kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder als we afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat is ten behoeve van de milieu en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasverval bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder te scheiden neemt het door de ruimte en ook massa heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel uit besparen in je afvalkosten. Het glas is tevens compleet om te recyclen. Daarnaast kost het veel minder kracht dan glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op je onderneming veel glasafval vrij, zoals bij de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten omdat jij het nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor jouw glasverval bij ons. Jij hebt de selectie van een bak met tweehonderdveertig liters en ook met 900 liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak ons het container zullen komen legen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost veel kracht voor het het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter een prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuwe glas. Bij de verwerken maken wij verschil tussen blank, bruine, groen en ook bont glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn bij een heel veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of contact .

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook in een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw dossiers niet in de het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het papier precies erin past. Wanneer het papieren eenmaal in het container zijn, krijgen niemand ze nog in . Onze bestuurder komt eenmaal in tijdstip bij voor het container ledigen en het papier ter plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container door het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kan je het papieren in het bak gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op het transport gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.