Afvalcontainer Appelscha 🔴 3 LUCRATIEVE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroom zo klein mogelijk te houden en je zult opmerken dat dit financieel voordelig is. Met afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Appelscha

Selecteer bij het meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel het beste afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de de container gooi je al het het niet niet te recyclen afval dat je geen meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en ruiten horen niet in het afvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren hebben ons de juiste geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromingen dat in ondernemingen voortkomen. Die afvalstromen zouden meestal gescheiden verzameld geraken. Dat is beter aangaande de milieu en de geldtas.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afval eveneens scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Probeer het afvalstroom heel beperkt mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Door vuil dus mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo min mogelijk restvuil over. In het container gooi je al het niet onrecyclebare vuil welke je niet extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het streefdoel omschreven goederen opnieuw te benutten indien dat het mag.

Wat kost een een afvalcontainer voor?

De tarieven voor rolcontainers afhankelijk afhangend van de de afvalstroompje, de grootte grootte van container en hoevaak de container container geleegd moet worden zijn. Jij vindt je elke prijzen op de.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je direct in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelige resten worden toegepast voor het verhogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties vrij tijdens de verbranden die in meer of kleinere mate toch in het natuur terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Appelscha:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Appelscha

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag opteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen welke maat het perfect bij je aansluit? Haal dan snel contact op met een van onze experts. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten weten wij precies wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de containers verschillen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een algemeen afval container of een verschillende bak neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je achteraf niet voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Appelscha

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Appelscha

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uren jouw container op de verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent de container geleegd moet te worden. Zo weet je daarom zeker waar je jouw afval steeds kwijt kan en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof zit gestopt Los karton of ander document
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf sorteert, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door het volume en ook massa veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Daarnaast kost het heel veel minder energie dan glaswerk te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt er op je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is is één container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor je de aantal containers makkelijk verandert.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel de beste containers voor je glasafval bij onze dienst. Jij heeft de selectie uit één container van 240 liter en van negenhonderd liter. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest je hoe vaak ons de container zullen komen ledigen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Tijdens het verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruine, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er zijn op een heel veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of verbinding .

Wat is mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd had als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigd zijn. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij je dossiers niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig veel vuil in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waarin het document precies doorheen . Als de papieren eenmaal in de bak zijn, krijgt niemand ze meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal de zoveel tijdstip bij voor de bak ledigen en het documenten ter plaats vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door het klep in de deksel kun je het documenten in het container gooien. Je hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op het transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.