Afvalcontainer Bestellen Groningen ➡️ 6 MAKKELIJKE ZAKEN

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval heel minimaal eventueel te bewaren en je zal zien dat dit financieel gunstig is. Met vuil dus veel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Bestellen Groningen

Kies uit bij het meest uitgebreide assortiment containers en bestel de de beste meest geschikte container voor je overblijvend afval. Binnen het afvalcontainer werp je reeds het onrecyclebare vuil die je geen meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en ruiten passen geen binnen de restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden hebben wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromingen dat binnen firma’s voortkomen. Deze stromingen mogen vaak gescheiden ingezameld zijn. Dit is goed aangaande de natuur en de geldtas.

Wat mag wel er binnen bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er gaat telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Poog het stroom van afval zo klein eventueel te houden en je zal zien dat dit geldelijk gunstig is. Door vuil zo zoveel mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis binnen de restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In de de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het streefdoel beschreven artikelen weer te benutten indien dat het kan.

Wat kost een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van afvalcontainers zijn afhankelijk van de de afvalstroom, de grootte grootte van rolcontainer en hoevaak de container geledigd container geleegd dient geraken. Jij vindt je elke prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je snel en rap een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je meteen gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de vat op een publieke plaats staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene energie. Restafval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelvormige resten worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige materialen vrij in de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu belanden. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Bestellen Groningen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Bestellen Groningen

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten die maat het beste bij je past? Pak dan gauw verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalstromen weten wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een meer legen of regulier een formaat ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken variëren per afvalstroom, stof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een andere andere bak neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit helder is. Hierdoor raak je naderhand nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Bestellen Groningen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een heel uitgebreid assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je containers minder snel vol. Daarnaast is het scheiden van je afval ook beter voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Bestellen Groningen

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uren je container bij het gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelf de gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je dus zeker dat je je afval altijd weg kan en waar je meewerkt voor een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel als we afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of ander papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je scheidt, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glas blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval vanwege het volume en ook gewicht veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Je kunt dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Ook kost het veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de horeca, dan één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor glasafval

Koop het beste containers voor het je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze uit één container met 240 liter en met 900 liters. Er al een container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de de glasafval kiest jij hoe vaak ons de container komen ledigen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glazen. Tijdens het bewerken maken we verschil tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er zijn bij één veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en in een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons helpen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het document exact erin past. Als de documenten eenmaal in de container zijn, krijgen niemand zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijd bij om het bak te legen en het papier ter plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het container via de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kan jij de papieren in het bak werpen. Je hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op het vervoer is, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.