Afvalcontainer Bestellen Kortingsbon ✔️ 13 VERBIJSTERENDE HACKS

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval dus klein toevallig te bewaren en je zal merken dat het financieel voordeelgevend is. Door vuil heel zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Bestellen Kortingsbon

Kies uit bij het meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel het meest geschikte rolcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de rest restafvalcontainer werp je al het het onrecyclebare afval welke je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, swill, en vensterglas passen niet in de de container. Ook voor PMD sorteren hebben wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen die in firma’s voortkomen. Dit afvalstromen zouden dikwijls afzonderlijk opgehaald zijn. Het is goed betreffende het leefomgeving en de geldbeugel.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal er altijd restafval aanwezig zijn. Tracht dit afvalstroompje heel beperkt toevallig te bewaren en je gaat zien dat het financieel gunstig is. Door afval zo mogelijk eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus zo weinig eventueel restafval over. Binnen het restafvalcontainer gooi je je reeds het niet-recyclebare vuil die je geen meer kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de de afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het de doel vermeld artikelen opnieuw te aanwenden waar dat kan.

Wat kost een een container bedrijfsafval?

De kosten voor afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van afmeting van afvalcontainer en hoe vaak de rolcontainer geledigd moet worden worden. Jij vindt alle prijzen op de de.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en rap een van de vele soorten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis in 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je gelijk in het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de bak op een algemene plek staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van groene kracht. Gemengd afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het verhogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen los tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate toch in het leefomgeving komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Bestellen Kortingsbon:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Bestellen Kortingsbon

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te ramen die omvang het perfect bij je past? Neem dan even verbinding op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde andere container neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect transparant is. Hierdoor raak je achteraf geen voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Bestellen Kortingsbon

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel gevarieerd assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, maar tevens op kantoren kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien ligt het scheiden van je vuilnis ook goed voor de milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Bestellen Kortingsbon

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer op het gewenste locatie staan. Je bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd moet te worden. Zo weet je daarom zeker dat je jouw afval steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel als we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is gestopt Los karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis je sorteert, des te goed dat is ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasafval bestaat van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het door het ruimte en massa heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kan daarom flink besparen in je afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glazen te maken uit verse materialen.

Komt er op jouw onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer bakken makkelijk verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Bestel de beste bakken voor het jouw glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit keuze uit een container met 240 liter en van 900 liter. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maand en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de afval kies jij hoe frequent ons de container zullen komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te maken uit verse materialen. Glasafval is daarentegen een goede basis. Er zit meestal circa 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen wij verschil onder blank, bruine, groen en ook gemengd glazen. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er op een veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of contact op.

Wat mag er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij dus best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb jij honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet wil in de het papierbak wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waarin het document exact doorheen . Wanneer de papieren al in het bak zitten, krijgt niemand ze nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijd bij om de bak te legen en het documenten ter plekke vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het bak door het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kun jij de papieren in de bak gooien. Je hebt de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op transport is, loopt je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.