Afvalcontainer Bilthoven ➡️ 9 LUCRATIEVE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje heel klein mogelijk te houden en je gaat opmerken dat dit financieel gunstig is. Via afval dus zoveel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er zo minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Bilthoven

Kies uit uit de ruimste gamma rolcontainers en bestel de beste beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de container werp je al het niet onrecyclebare vuil welke je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren geen binnen de container. Eveneens betreffende PMD verdelen beschikken ons de juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen dat binnen firma’s voortkomen. Deze stromingen zouden meestal apart verzameld worden. Het is verbeterd voor het milieu natuur en het geldbeugel.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal er telkens restvuil voortdurend zijn. Tracht deze afvalstroompje dus klein toevallig te behouden en je gaat opmerken dat deze financieel voordelig is. Door afval zo zoveel eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus minimaal mogelijk restvuil over. Binnen de rest restafvalcontainer werp je reeds de onrecyclebare vuil dat je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet in de de restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat de doel vermeld artikelen nogmaals te aanwenden als dat kan.

Wat kost een een container voor?

De prijzen voor containers zijn afhankelijk hangt af van het afvalstroom, de grootte omvang van de rolcontainer en hoe vaak de de container rolcontainer ontleegd moet worden worden. Je vindt alle prijzen op de de.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je snel en vlug een van de vele varianten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis in een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de container op een algemene locatie staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van duurzame energie. Restafval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar zowaar 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelvormige resten worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige substanties uit tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate toch in het milieu belanden. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Bilthoven:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Bilthoven

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kan selecteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te schatten wat maat het beste bij je aansluit? Pak dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen kennen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je één keer een extra legen of regulier een maatje groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een andere alternatieve rolcontainer betaalt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie transparant is. Hierdoor raak je later nooit voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Bilthoven

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens op kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen in te verzamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Bovendien is het scheiden van uw vuilnis ook beter voor het het milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Afvalcontainer Bilthoven

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw afval steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel als wij afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof zit geplaatst Los doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval jezelf sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasverval bestaan uit flessen, potten en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval vanwege de volume en massa veel ruimte in de bedrijfsafval in. Jij kunt dus flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel kleiner energie dan glaswerk om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er op je onderneming heel veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de aantal bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor het jouw glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie van een bak met tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liters. Er is is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kiest jij op welke manier frequent ons de container komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuwe glas. Bij de verwerken doen we verschil onder blank, bruin, groene en gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er op één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend had als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en in een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet wil in de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel vuil in de de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waar het papier precies erin past. Als het documenten eenmaal in de bak zitten, krijgen ze nog bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal zoveel tijd langs voor de container te ledigen en het documenten ter plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de container door het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kun je de documenten in het container werpen. Je heeft de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op vervoer gaat, loopt jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.