Afvalcontainer Borger ✔️ 13 OPVALLENDE FEITJES

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje dus klein toevallig te behouden en je zult opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Via afval zo zoveel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Borger

Kies bij het ruimste gamma rolcontainers en koop de beste beste rolcontainer voor je restvuil. Binnen de container gooi je je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren geen in de het restafvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren bezitten we de correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen dat binnen ondernemingen vrijkomen. Deze afvalstromen zouden dikwijls gescheiden opgehaald worden. Dat is goed voor het milieu leefomgeving en de geldtas.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoezo goed je je vuil tevens sorteert, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje zo beperkt eventueel te bewaren en je gaat zien dat deze financieel voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus min mogelijk restvuil over. In het container gooi je al het het niet-recyclebare afval welke je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel bedoeling vermeld producten opnieuw te benutten indien dat mag.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven van rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom stroom van afval, de grootte van afmeting van de afvalcontainer alsook hoe vaak de container geledigd container geledigd moet worden zijn. U vindt je ieder tarieven op tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je direct in het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de container op een algemene plaats staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van groene energie. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelachtige resten worden toegepast voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige materialen uit in de verbrandingsproces die in meer of mindere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Borger:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Borger

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan kiezen voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te bepalen die maat het perfect bij je past? Haal dan gauw contact op met één van onze specialisten. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen kennen wij exact wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of standaard een maatje ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere verschillende container aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect transparant is. Hierdoor raak je later geen voor nare onthullingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Borger

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten in zamelen, zitten je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit je afval ook goed voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Borger

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur je container bij het gewenste locatie staan. U bepaalt zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geleegd dient te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder indien wij afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is gestopt Los karton of ander document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasafval bestaan van flessen, potjes en ook scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege het ruimte en gewicht veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder kracht dan glazen om te produceren uit verse materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glas los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste container voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor het je glasafval bij ons. Je heeft de selectie van een container van tweehonderdveertig liters en met 900 liters. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest je hoe frequent ons het bak komen ledigen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één prima grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Tijdens het verwerken doen wij verschil tussen wit, bruine, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er zijn op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en in veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jouw archief niet wil in het papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel vuil in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waarin het document exact doorheen . Wanneer het papieren al binnen de container zitten, krijgen niemand ze nog in . Onze bestuurder arriveert eens zoveel tijdstip langs voor de container legen en de documenten plekke te vernielen in onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij de bak door het truck zelf is opgeheven en geopend. De inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kan je de papieren in de container gooien. Jij hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.