Afvalcontainer Brand 🔥 9 SNELLE TIPS

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval dus minimaal toevallig te behouden en je zal merken dat dit financieel gunstig is. Door vuil dus zoveel toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Brand

Selecteer uit het grootste ruimste aanbod rolcontainers en bestel de de beste ideale container voor je je overblijvend afval. In de de rest afvalcontainer gooi je al het de onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet in de rest afvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen beschikken wij het juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromen die bij bedrijven voortkomen. Deze afvalstromen zouden meestal apart opgehaald worden. Dat is beter aangaande het leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er zal er steeds restafval blijven voorkomen. Tracht deze stroom van afval dus klein eventueel te houden en je gaat opmerken dat het financieel voordelig is. Via afvalstoffen dus veel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de de container gooi je reeds het niet niet te recyclen vuil dat je niet verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet thuis binnen het container.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat de streefdoel beschreven artikelen opnieuw te aanwenden waar het kan.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor de rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroompje, de omvang van de rolcontainer en hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geleegd moet worden. Jij vindt je alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je direct tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van groene energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar liefst een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelvormige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke materialen los in de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Brand:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Brand

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Typen en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te bepalen die grootte het goed bij je past? Haal dan gauw aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze langdurige kennis met afvalsoorten kennen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een extra legen of regulier een formaat ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij achten het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier raak je later nooit voor nare verrassingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Brand

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer divers aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, maar ook in kantoren mag je je organisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien is het apart houden uit uw afval tevens beter voor het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Brand

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe frequent de container geleegd moet te worden. Zo ken je dus vast waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn voor het milieubescherming en ook je portemonnee. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasafval bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder om scheiden pakt het vanwege de ruimte en gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kan dus flink uit besparen in je afvalkosten. Het glas is bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel minder energie dan glaswerk te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie van één bak met 240 liters en ook van negenhonderd liters. Er is al één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak wij de bak komen legen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht om het glas te maken van verse materialen. Glasafval is daarentegen één prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Tijdens de verwerken doen we verschil onder blank, bruine, groen en bont glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er zijn op een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er zijn bij de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en ook in veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig veel afval in de de vorm van geheim papier? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier precies doorheen . Wanneer het papieren eenmaal in de container zitten, krijgt niemand ze meer in . Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijd langs om het container ledigen en de documenten ter plekke vernielen in onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klep in het deksel kan je de papieren in het container gooien. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.