Afvalcontainer Covik ᐅ 8 VERRASSENDE GEHEIMEN

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval heel klein mogelijk te behouden en je zal merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Met vuil zo zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Covik

Kies bij het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de het beste afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de afvalcontainer gooi je je reeds het niet te recyclen vuil dat je niet extra kan scheiden. Papier/karton, swill, en ruiten thuishoren niet thuis in de restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden bezitten wij de juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen die binnen ondernemingen vrijkomen. Die stromen zouden vaak gescheiden ingezameld geraken. Dit is goed aangaande het leefomgeving en het geldtas.

Wat mag er binnen zakelijk afval?

Hoe prima je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Probeer het stroom van afval dus klein eventueel te houden en je gaat merken dat het economisch voordelig is. Met afval dus veel toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo min toevallig restvuil over. Binnen de restafvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare vuil dat je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. Binnen de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het streefdoel beschreven artikelen opnieuw te gebruiken waar dat lukt.

Wat kost een een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor containers afhankelijk afhangend van de het stroom van afval, de omvang van container alsook hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden geraken. U vindt elke tarieven op de tarievenpagina de.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je snel en rap een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je gelijk gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van duurzame energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelvormige assen worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los in de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate echter in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Covik:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Covik

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te ramen die omvang het goed bij je aansluit? Pak dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je een keer een meer legen of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde andere bak aftikt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie transparant is. Zo kom je later geen voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Covik

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod van containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vernieling op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens in kantoor kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen te verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval ook beter voor de milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Covik

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu door je afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder minder als wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof zit geplaatst Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer afval jezelf sorteert, hoe goed dat is voor het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flessen, potjes en scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door de volume en massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Jij kan daarom flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het veel minder kracht in vergelijking met glazen te maken uit verse materialen.

Ontstaat er op je bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan een container voor glas essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer containers eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasafval bij ons. Je heeft de keuze uit selectie uit één container met 240 liter en ook van negenhonderd liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je hoe vaak ons het bak komen ledigen. wij leveren het meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter een prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Tijdens het verwerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groene en bont glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er bij een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je 100% garantie dat je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je archief niet in het papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waar het papier exact doorheen . Als de papieren eenmaal binnen het bak zitten, krijgen niemand ze nog in handen. Onze chauffeur komt eens zoveel tijdstip langs om de bak legen en het documenten ter plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het bak door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kun je het papieren in het bak gooien. Jij heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op het transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.