Afvalcontainer Crooswijk ➡️ 13 VERBAZENDE TIPS

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Tracht het afvalstroom heel klein toevallig te bewaren en je zult opmerken dat deze economisch voordelig is. Via afval heel mogelijk toevallig te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Crooswijk

Kies van het grootste meest uitgebreide gamma containers en bestel de de beste meest geschikte afvalcontainer voor je restafval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en glas horen niet thuis in de de container. Eveneens betreffende PMD sorteren hebben ons de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor elke afvalstromen dat binnen ondernemingen vrijkomen. Deze afvalstromen zouden dikwijls apart verzameld geraken. Dit is verbeterd betreffende het milieu natuur en het geldtas.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal er steeds restafval aanwezig voorkomen. Tracht deze stroom van afval heel minimaal mogelijk te behouden en je zult zien dat deze geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen heel veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel minimaal mogelijk restvuil over. In de de restafvalcontainer gooi je reeds het niet onrecyclebare afval die je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet in de de rest afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. In het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel streefdoel vermeld producten nogmaals te gebruiken als dat kan.

Wat kost een container een afvalcontainer voor?

De tarieven voor kosten van rolcontainers zijn hangt af van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container rolcontainer geleegd moet geraken. Je vindt ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je direct tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de vat op een openbare plaats staat. Je kiest uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar liefst twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelige assen worden toegepast voor het verhogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen vrij tijdens de verbranding die in bepaalde of geringere mate toch in het natuur belanden. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Crooswijk:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Crooswijk

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en tarieven zakelijk afval en restafval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te bepalen welke maat het beste bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige kennis met afvalsoorten weten wij precies wat je nodig hebt. En verlang je één keer een extra lediging of regulier een formaat ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen issue!

De prijzen van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde andere bak aftikt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor raak je achteraf niet voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Crooswijk

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer divers aanbod met containers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoren mag je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te zamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Daarnaast is het apart houden van je vuilnis ook beter voor het milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Afvalcontainer Crooswijk

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren jouw container op de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom vast dat je je afval altijd weg kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving veel als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf sorteert, hoe goed dat het is voor het milieu en je geldbeurs. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval door de volume en massa veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kan dus flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is bovendien compleet te recyclen. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht dan glazen te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met flexibele contracten waardoor jij de aantal containers eenvoudig verandert.

De geschikte container voor glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze uit een bak met tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liters. Er al een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de de afval kies je hoe frequent ons het container zullen komen legen. wij biedt het voordeligste service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens het verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruine, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er zijn bij een veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernietiging van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt is. Na de vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jouw dossiers niet in het papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waarin het papier precies erin . Als de papieren al in de bak zijn, krijgen zij nog in . Onze bestuurder komt eens in tijd langs voor het bak ledigen en het documenten plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het container via de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun jij de papieren in de bak gooien. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op het transport is, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.