Afvalcontainer Den Dolder ➡️ 6 LUCRATIEVE HACKS

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht deze afvalstroompje zo beperkt toevallig te behouden en je zult merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Den Dolder

Kies uit uit het meest uitgebreide aanbod containers en koop de meest geschikte container voor je restafval. Binnen de rest container gooi je je al het het onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, swill, en ruiten horen niet thuis binnen de restafvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren beschikken ons het geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen die bij firma’s ontstaan. Deze stromingen zouden dikwijls afzonderlijk verzameld zijn. Het is verbeterd aangaande het milieu milieu en de geldtas.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er gaat steeds restvuil voortdurend zijn. Probeer dit afvalstroom heel klein mogelijk te bewaren en je gaat merken dat dit financieel gunstig is. Door vuil heel zoveel toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er zo zo weinig mogelijk restafval over. In de restafvalcontainer gooi je al de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen geen in het container.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. Binnen de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de doel vermeld producten opnieuw te benutten indien dat mag.

Wat kost een container een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van containers afhankelijk hangt af van de het stroom van afval, de omvang van rolcontainer en hoevaak de container geledigd rolcontainer ontleegd moet worden geraken. U ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je snel en snel een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je direct in het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de bak op een publieke plaats staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van groene kracht. Gemengd afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelvormige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen uit in de verbranding die in meer of mindere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Den Dolder:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Den Dolder

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan opteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te bepalen die maat het goed bij je aansluit? Pak dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra legen of standaard een maatje grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de laagste kosten. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor raak je achteraf nooit voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Den Dolder

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je document- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in te verzamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het apart houden van je vuilnis tevens goed voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Den Dolder

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo ken je dus vast waar je je afval altijd kwijt kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is gestopt Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval je scheidt, hoe goed dat het zal zijn voor het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval vanwege het ruimte en gewicht veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Jij kan dus flink besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glazen om te maken van nieuwe materialen.

Komt daar bij jouw onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare contracten omdat je het aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Bestel de beste bakken voor het jouw glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze uit een bak van 240 liter en ook met 900 liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je hoe vaak wij het bak komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het heel veel energie om glas om te maken van verse materialen. Glasverval is echter daarentegen één prima grondslag. Daar zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens de verwerken maken we verschil onder blank, bruin, groene en bont glas. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er op een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook op veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in de papierbak wil gooien. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het papier precies erin . Als het documenten al in de container zitten, krijgt niemand ze nog bij . Onze chauffeur komt eens in de tijd bij om de bak te legen en de documenten ter plekke te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kan je het documenten in de bak gooien. Je hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.