Afvalcontainer Den Haag Afval Scheiden 🔥 13 OPZIENBARENDE TRUCS

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroompje zo klein mogelijk te houden en je gaat merken dat deze economisch voordeelgevend is. Door vuil zo mogelijk mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Den Haag Afval Scheiden

Selecteer bij het meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de beste ideale afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de het container gooi je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen verder kan verdelen. Karton/karton, swill, en vensterglas thuishoren geen in de het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren hebben wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor ieder afvalstromingen welke binnen firma’s voortkomen. Deze stromen kunnen meestal apart verzameld zijn. Het is verbeterd aangaande het leefomgeving en de portemonnee.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Op welke manier goed je je vuil ook verdeelt, er gaat steeds restafval voortdurend voorkomen. Poog dit afvalstroom dus klein mogelijk te bewaren en je gaat zien dat dit financieel gunstig is. Via afval heel veel eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er zo min toevallig overblijvend afval over. In het afvalcontainer gooi je reeds het niet te recyclen afvalstoffen dat je geen verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen geen in de het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te verdelen. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het streefdoel vermeld artikelen opnieuw te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een container container voor?

De tarieven kosten voor de rolcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroompje, de afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd container geledigd dient worden. Je vindt ieder tarieven op de.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de talloze typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de bak op een publieke locatie staat. Je gaat uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van groene kracht. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van straten. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen uit gedurende de verbranding die in meer of kleinere mate toch in het milieu komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Den Haag Afval Scheiden:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als deze slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Den Haag Afval Scheiden

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten ondernemingsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je mag opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te bepalen die grootte het goed bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met één van onze experts. Door onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wens je één keer een aanvullend lediging of standaard een grootte groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een verschillende bak aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit helder is. Hierdoor raak je achteraf nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Den Haag Afval Scheiden

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel uitgebreid assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoren kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Bovendien is het apart houden uit je afval tevens goed voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Den Haag Afval Scheiden

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo ken je daarom vast dat je je vuilnis altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een beter omgeving door je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder indien we afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval je sorteert, hoe beter dat het is ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval vanwege het ruimte en gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Je kunt daarom flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht dan glazen te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is is één container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het aantal containers makkelijk aanpast.

De geschikte container voor het glasafval

Koop het beste bakken voor je glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie uit één container van 240 liter en met 900 liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maand en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kies jij hoe vaak wij de container komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter één prima basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glas. Tijdens de bewerken maken wij verschil onder wit, bruine, groene en ook bont glazen. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er op één heel veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat mag wel er bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een veilig proces van verzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waarin het document exact doorheen . Als het documenten al binnen de bak zijn, krijgt ze nog bij handen. Onze chauffeur komt eens in de tijd bij om het container te legen en de papier plaats vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin de container via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in het deksel kan jij de papieren in de container werpen. Jij hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op transport gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.