Afvalcontainer Dronten 🔴 14 ONTHULLENDE HACKS

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroom heel beperkt mogelijk te behouden en je gaat opmerken dat deze economisch gunstig is. Door vuil zo mogelijk toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Dronten

Kies uit het grootste meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de beste beste afvalcontainer voor je je restvuil. In het restafvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten passen niet thuis in het afvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden hebben we de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen welke binnen firma’s ontstaan. Dit afvalstromen zouden dikwijls afzonderlijk ingezameld worden. Dat is verbeterd betreffende de leefomgeving en de portemonnee.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen eveneens sorteert, er gaat altijd restafval aanwezig voorkomen. Poog dit stroom van afval heel beperkt eventueel te behouden en je zult opmerken dat het economisch gunstig is. Met afval zo veel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er zo zo weinig eventueel restafval over. In de afvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet in het afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te scheiden. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat de doel omschreven artikelen nogmaals te gebruiken als dat kan.

Wat kost een een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte omvang van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container rolcontainer geleegd moet worden. U vindt je ieder tarieven op de.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, handig als de vat op een publieke plaats staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar minstens twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen los gedurende de verbranding die in bepaalde of mindere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Dronten:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Dronten

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag selecteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te ramen wat grootte het beste bij je past? Neem dan even contact op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalstromen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een meer legen of regulier een maatje ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere rolcontainer aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Zo raak je naderhand geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Dronten

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buiten staan, of vandalisme op de horizon ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in te zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval ook beter voor het het omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Afvalcontainer Dronten

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw container op het gewenste locatie staan. U beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de container geledigd moet te worden. Zo weet je dus vast dat je jouw afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en je geldbeurs. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder om splitsen pakt het vanwege de ruimte en massa veel plaats in de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het glas is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht dan glaswerk om te maken uit verse grondstoffen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de horecabedrijven, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare contracten omdat jij het aantal containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop het beste bakken voor het je glasverval bij ons. Jij heeft de keuze van een bak van tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er al een glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit wordt gratis neergezet. Op basis van de de afval kiest je hoe vaak wij de bak komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter één prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Tijdens de bewerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groen en gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er zijn bij één veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Wat mag er zijn bij de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je je archief beschermd vernietigt is. Na de vernieling worden de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in het papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waarin het papier exact doorheen past. Als de papieren al binnen het bak zijn, krijgt niemand zij nog in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de tijdstip bij om de bak legen en de documenten plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij het bak via het truck zelf is opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in de deksel kun je de documenten in het container werpen. Je hebt de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op het vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.