Afvalcontainer Emmen 🔴 8 OPMERKELIJKE TRUCS

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Poog dit stroom van afval dus beperkt eventueel te bewaren en je zal zien dat dit financieel voordelig is. Met afval zo veel toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Emmen

Kies uit van het ruimste gamma containers en koop de meest geschikte container voor je je restvuil. Binnen de rest container werp je al de niet-recyclebare vuil welke je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet in het afvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden bezitten we het juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen die binnen bedrijven vrijkomen. Deze stromen kunnen dikwijls apart opgehaald geraken. Het is beter aangaande het natuur en de geldtas.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afval eveneens verdeelt, er zal er steeds restvuil aanwezig voorkomen. Poog dit stroom van afval zo klein toevallig te behouden en je zal opmerken dat dit geldelijk voordelig is. Door afval dus mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig mogelijk restvuil over. In de rest container gooi je je al het het niet-recyclebare vuil welke je niet verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren geen binnen de container.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel omschreven producten opnieuw te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een een rolcontainer voor?

De tarieven voor kosten voor rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd rolcontainer ontleegd moet zijn. Je vindt ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de vele typen rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je direct in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandwerend, handig als de container op een publieke locatie staat. Je gaat uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van duurzame energie. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar liefst 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke materialen vrij in de verbranden die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Emmen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Emmen

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en restafval beheer

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te bepalen wat omvang het perfect bij je past? Haal dan gauw verbinding op met één van onze experts. Door onze jarenlange kennis met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En wil je een keer een meer legen of regulier een formaat ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een andere verschillende bak neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor ben je later niet voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Emmen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw document- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van je vuilnis ook beter voor het het milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Afvalcontainer Emmen

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur je container bij het gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier vaak het container geleegd dient te worden. Zo ken je daarom vast dat je je afval altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf scheidt, des te beter dat het is voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasafval bestaan van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval door de volume en gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Jij kan daarom flink besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner kracht dan glaswerk om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is is één glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij het aantal containers makkelijk verandert.

Het geschikte container voor het glasafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasverval op ons. Jij hebt de keuze van één container met 240 liter en ook van 900 liter. Er al een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kiest jij hoe frequent ons de container komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost veel energie om het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken we verschil onder wit, bruin, groene en bont glazen. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er op een heel veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of verbinding .

Wat mag wel er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en in een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je daarom best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij je dossiers niet in het papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van geheim document? Kies voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waarin het papier precies doorheen past. Wanneer het documenten al binnen de container zitten, krijgen niemand ze meer in handen. Onze chauffeur komt eens zoveel tijd langs voor de bak legen en het papier plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij de container via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kan jij het documenten in de container werpen. Jij heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op vervoer is, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.