Afvalcontainer Engels Vertaling ➡️ 14 OPZIENBARENDE GEHEIMEN

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroom dus klein toevallig te houden en je gaat zien dat deze geldelijk gunstig is. Via afval heel mogelijk toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Engels Vertaling

Selecteer uit het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de het ideale afvalcontainer voor je restvuil. In de het container werp je al het niet niet-recyclebare afval die je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, en vensterglas horen geen binnen het restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen hebben wij de juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam voor elke afvalstromingen welke in firma’s voortkomen. Deze afvalstromen mogen vaak afzonderlijk ingezameld geraken. Dat is goed voor de natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afval eveneens verdeelt, er gaat altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze stroom van afval heel klein mogelijk te bewaren en je zal merken dat deze financieel voordelig is. Met afvalstoffen heel veel mogelijk te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer werp je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen geen in de de restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven goederen nogmaals te gebruiken indien dat het mag.

Wat kost een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten van afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de het afvalstroom, de grootte grootte van container en hoe vaak de de afvalcontainer geledigd moet worden zijn. Je vindt ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je snel en rap een van de vele soorten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je direct in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de bak op een openbare locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Restafval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook diverse schadelijke substanties vrij tijdens de verbranden die in minstens of mindere mate desondanks in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Engels Vertaling:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Engels Vertaling

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en kosten bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan kiezen voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te bepalen wat omvang het goed bij je aansluit? Haal dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige kennis met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een extra legen of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde andere rolcontainer neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Zo ben je achteraf niet voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Engels Vertaling

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te te zamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor het het milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Engels Vertaling

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd dient te worden. Zo weet je dus zeker dat je je afval steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu veel indien we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het is voor het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door het ruimte en massa veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Je kunt dus flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan één glascontainer essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Bestel het beste containers voor jouw glasafval op ons. Je heeft de selectie uit één bak met tweehonderdveertig liter en ook van 900 liter. Er reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij hoe vaak wij het container komen legen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het heel veel kracht om glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter één goede grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glas. Bij het verwerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groene en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er bij één veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en ook in een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je dus best goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij 100% garantie dat je jouw archief veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij je archief niet in de de papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier exact erin . Wanneer het papieren al binnen het bak zitten, krijgt niemand ze meer bij . Onze chauffeur arriveert eens in zoveel tijd langs voor de container te legen en de documenten ter plaats te vernielen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij de container via de truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in de deksel kun je het documenten in de container gooien. Je hebt de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op het vervoer is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.