Afvalcontainer Forum Reeshof ✔️ 8 LUCRATIEVE TIPS

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Tracht dit stroom van afval zo minimaal toevallig te houden en je zult opmerken dat dit financieel gunstig is. Door afval zo veel eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Forum Reeshof

Selecteer van het grootste aanbod containers en bestel het ideale rolcontainer voor je restvuil. In het container gooi je je al de onrecyclebare vuil die je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en ruiten passen geen in de de rest afvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren hebben ons de juiste geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen welke bij bedrijven voortkomen. Die stromingen kunnen meestal apart ingezameld worden. Dat is beter voor het milieu en de portemonnee.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog deze afvalstroom dus beperkt eventueel te houden en je zult zien dat het geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen heel mogelijk eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel min mogelijk restvuil over. In de restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te scheiden. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven producten weer te aanwenden waar dat mag.

Wat kost een container voor container voor?

De kosten voor de containers afhankelijk hangt af van de de stroom van afval, de grootte van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden. U ontdekt alle tarieven op de de.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je meteen in het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van duurzame stroom. Restafval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar minstens 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen vrij in de verbranden die in minstens of kleinere mate toch in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Forum Reeshof:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Forum Reeshof

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te bepalen wat omvang het beste bij je aansluit? Pak dan gauw verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten weten wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of regulier een grootte ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de containers verschillen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere container betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit transparant is. Zo raak je later nooit voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Forum Reeshof

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buiten staan, of vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis tevens goed voor de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Forum Reeshof

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer bij de gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe vaak het container geleegd dient te worden. Zo ken je dus vast dat je je vuilnis altijd kwijt kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel indien wij afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je scheidt, des te beter dat het is ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het door het ruimte en ook gewicht veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens compleet om te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel kleiner energie dan glaswerk te maken van verse materialen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glas los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat je de nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het jouw glasafval op ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit een container van 240 liters en met negenhonderd liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent ons de container zullen komen legen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Bij het bewerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er zijn bij een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en op een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet in de papierbak wilt gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van geheim document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waar het document exact doorheen past. Als het documenten al in de container zijn, krijgen ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in tijdstip bij om de container ledigen en het papier plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de container door het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in het deksel kun je de documenten in de bak werpen. Jij heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief niet op transport gaat, loop jij geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.