Afvalcontainer Gemeente Den Haag ✔️ 9 SNELLE GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het stroom van afval dus minimaal mogelijk te bewaren en je zult zien dat het geldelijk voordelig is. Via vuil heel zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Gemeente Den Haag

Selecteer bij het meest uitgebreide assortiment containers en bestel de beste ideale container geschikt voor je overblijvend afval. In de het afvalcontainer gooi je al het het niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet binnen de afvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen hebben ons het correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande ieder afvalstromingen dat bij ondernemingen voortkomen. Dit stromingen zouden dikwijls apart verzameld worden. Het is goed betreffende het leefomgeving en de geldtas.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoe prima je je afval eveneens verdeelt, er zal altijd restvuil blijven voorkomen. Tracht dit stroom van afval dus klein mogelijk te bewaren en je zult zien dat het economisch gunstig is. Met afval heel mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo min mogelijk restvuil over. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het het niet-recyclebare afval welke je niet extra kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis binnen de afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de bedoeling beschreven goederen weer te aanwenden indien dat kan.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De prijzen voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de de stroom van afval, de grootte grootte van de container en hoevaak hoe vaak de de container geleegd moet zijn. U ontdekt ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de talloze varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de vat op een publieke plaats staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar minstens 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelige assen worden ingezet voor het ophogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke substanties uit in de verbranding die in meer of mindere mate toch in het natuur belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Gemeente Den Haag:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Gemeente Den Haag

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de orde, hoe ecologischer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt kiezen voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te ramen wat maat het beste bij je aansluit? Pak dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange ervaring met afvalsoorten kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een aanvullend legen of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de containers variëren per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelproces staat overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een verschillende rolcontainer neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit helder is. Op deze manier ben je later nooit voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Gemeente Den Haag

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoor mag je je organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Gemeente Den Haag

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op het gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe frequent het container geleegd dient te worden. Zo weet je dus vast dat je je afval steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via je afval te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf sorteert, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasverval bestaan van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege het ruimte en gewicht veel plaats in de afval van het bedrijf in. Jij kan dus heel besparen op je afvalkosten. Het is tevens compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner energie dan glazen om te maken van verse materialen.

Komt daar bij je bedrijf heel veel glas los, zoals in de sector van de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit je variërende periodes qua drukte? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor het jouw glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit selectie uit een bak van 240 liters en met negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier frequent wij het bak zullen komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Tijdens het bewerken maken we verschil tussen wit, bruine, groene en bont glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact .

Wat mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en op een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je 100% garantie dat je je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je archief niet in de de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in het vorm van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het papier precies erin . Als de documenten eenmaal binnen de bak zijn, krijgen ze meer in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in de zoveel tijdstip bij om de container ledigen en het documenten ter plekke te vernielen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het container via het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kan je het papieren in de container werpen. Je heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op transport is, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.