Afvalcontainer Gemeente Leiden ᐅ 6 VERBIJSTERENDE ZAKEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog het afvalstroompje zo klein toevallig te houden en je zal merken dat het financieel voordeelgevend is. Door afval zo veel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Gemeente Leiden

Kies bij het ruimste assortiment afvalcontainers en koop de beste beste rolcontainer voor je restafval. Binnen het container gooi je al het het niet niet-recyclebare vuil dat je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet in de afvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen beschikken we de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen die in ondernemingen vrijkomen. Dit stromen kunnen meestal apart opgehaald zijn. Dit is verbeterd betreffende de milieu en de portemonnee.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je vuil tevens sorteert, er zal steeds overblijvend afval voortdurend voorkomen. Tracht het afvalstroompje dus klein eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Via afval heel mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus minimaal toevallig restafval over. In de afvalcontainer werp je al het de onrecyclebare afval welke je geen extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet in de rest container.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het bedoeling omschreven goederen opnieuw te benutten waar dat het mag.

Wat kost een een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven van containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden geraken. Jij ontdekt ieder tarieven op de de.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en vlug een van de talloze typen afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je meteen tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de bak op een openbare plaats staat. Je gaat uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van groene energie. Restafval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties uit gedurende de verbranding die in bepaalde of mindere mate toch in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Gemeente Leiden:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Gemeente Leiden

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te ramen die omvang het goed bij je aansluit? Pak dan even contact op met één van onze experts. Door onze langdurige deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wil je één keer een extra lediging of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde andere bak neerlegt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie transparant is. Zo ben je achteraf nooit voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Gemeente Leiden

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg uitgebreid aanbod van containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in te zamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Bovendien is het scheiden van uw afval tevens beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Gemeente Leiden

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uren jouw container bij de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak de container geleegd dient te worden. Zo weet je dus zeker dat je je vuilnis altijd weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu minder indien wij afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege het volume en gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom heel besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar op jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor het glas restafval

Koop de beste containers voor je glasafval op ons. Je heeft de keuze uit keuze uit een bak met 240 liters en met 900 liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je op welke manier frequent wij de bak zullen komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost kost heel veel energie om het glas te produceren van verse materialen. Glasverval is echter echter één goede grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens het bewerken maken we onderscheid tussen blank, bruine, groen en ook gemengd glazen. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er op een veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of verbinding .

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en in een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij dus best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in de het papierbak wil gooien. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel vuil in de gedaante van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het papier precies erin . Als de papieren al in de bak zitten, krijgen zij nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijdstip bij voor de bak te legen en de papier plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij de bak door de truck zelf is opgeheven en geopend. Het content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in het deksel kun jij het documenten in de container gooien. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op transport is, loopt jij geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.