Afvalcontainer Groningen Gemeente ☑️ 4 OPMERKELIJKE ZAKEN

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Probeer dit stroom van afval heel klein toevallig te behouden en je zal merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Door afval dus mogelijk toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Groningen Gemeente

Kies uit van het grootste meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de beste beste container geschikt voor je restafval. In de de rest afvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afval die je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet thuis in de afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden beschikken we het correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen dat in bedrijven ontstaan. Die stromingen zouden meestal gescheiden opgehaald worden. Dit is verbeterd aangaande het milieu leefomgeving en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal er altijd overblijvend afval voortdurend zijn. Poog deze stroom van afval dus klein toevallig te behouden en je zal merken dat deze financieel voordeelgevend is. Via vuil heel mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In de de rest container gooi je je al het het onrecyclebare afvalstoffen die je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen de rest restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het bedoeling vermeld artikelen nogmaals te benutten als het lukt.

Wat kost een container een container container voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van het stroom van afval, de grootte van afmeting van de afvalcontainer alsook hoe vaak de de rolcontainer ontleegd dient worden. Je vindt elke kosten op tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en vlug een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je meteen in het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de vat op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Algemeen afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het ophogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige substanties vrij tijdens de verbranden die in bepaalde of mindere mate desondanks in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Groningen Gemeente:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Groningen Gemeente

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je mag kiezen voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te schatten die maat het beste bij je past? Neem dan snel aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalstromen weten wij exact wat je vereist hebt. En wens je één keer een aanvullend legen of standaard een grootte grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Zo raak je later nooit voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Groningen Gemeente

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer staat. Kies, naargelang van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren mag je jouw organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten te zamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Bovendien ligt het scheiden van je afval ook beter voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse producten te maken, je PMD is immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalcontainer Groningen Gemeente

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw container op de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf het gewenste capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je daarom vast dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en dat je meewerkt voor een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton of ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat het is voor het milieu en je geldbeurs. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasafval bestaan uit flessen, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het door de volume en gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval in. Jij kan daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan één glascontainer essentieel. Heb je wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor het glas restafval

Bestel het beste bakken voor jouw glasverval op ons. Je hebt de keuze uit keuze van één bak met 240 liters en ook met 900 liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kies je op welke manier frequent ons de bak komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen één prima grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Tijdens het bewerken doen wij verschil tussen blank, bruin, groene en bont glas. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en ook in een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet in de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de vorm van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waar het document precies doorheen past. Wanneer de documenten al binnen het bak zijn, krijgt zij meer in . Onze chauffeur komt eens zoveel tijd langs voor de container te ledigen en het papier plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in het deksel kun je het papieren in het bak gooien. Je hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op het vervoer is, loopt jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.