Afvalcontainer Harfsen ✔️ 6 SIMPELE FEITJES

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Probeer dit afvalstroom zo klein toevallig te bewaren en je zal opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Via afval zo veel toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Harfsen

Kies uit uit het grootste ruimste gamma rolcontainers en bestel het beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de het afvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afval die je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet thuis in de de rest afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden bezitten we de correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen die binnen firma’s ontstaan. Deze stromingen zouden meestal apart ingezameld zijn. Het is beter voor het milieu milieu en de portemonnee.

Wat mag wel er binnen bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afval eveneens scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval zo minimaal eventueel te houden en je gaat opmerken dat deze economisch voordelig is. Met afvalstoffen zo zoveel eventueel te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over. Binnen het afvalcontainer gooi je reeds het onrecyclebare afvalstoffen die je geen meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in de de restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. In de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel bedoeling omschreven goederen nogmaals te benutten waar het lukt.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de containers afhankelijk afhangend van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte van omvang van de container alsook hoe vaak de de container geledigd container geledigd moet zijn. Jij vindt alle prijzen op de de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en vlug een van de talloze typen vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de bak op een openbare locatie staat. Je gaat uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Algemeen afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelige resten worden ingezet voor het ophogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige materialen vrij in de verbranden die in meer of kleinere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we blijven streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Harfsen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Harfsen

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te bepalen wat grootte het beste bij je aansluit? Neem dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalstromen weten wij juist wat je nodig hebt. En verlang je een keer een meer leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalsoort, grondstof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier ben je naderhand geen voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Harfsen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een heel gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vernieling op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoren kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Harfsen

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw container op het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom vast waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu via jouw afval te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer afval jezelf sorteert, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van het milieu en je portemonnee. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege de volume en massa veel plaats in het afval van het bedrijf op. Jij kan dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht dan glazen om te maken van verse grondstoffen.

Komt er op jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt met flexibele overeenkomsten omdat je de nummer bakken makkelijk verandert.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel de beste bakken voor het je glasverval op ons. Je heeft de selectie van één bak van 240 liters en met 900 liters. Er reeds één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de de glasafval kies jij op welke manier frequent wij de container komen legen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het veel energie voor het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens het bewerken maken we verschil onder wit, bruine, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er bij één veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of contact .

Wat mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons helpen bij een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet wil in de het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel vuil in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier exact doorheen . Als de documenten al binnen het container zitten, krijgen niemand ze meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal zoveel tijd bij voor de container legen en het documenten ter plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin de container via de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in de deksel kun jij de documenten in het container werpen. Jij heeft de selectie uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op vervoer is, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.