Afvalcontainer Harmelen ᐅ 6 VREEMDE ZAKEN

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval dus beperkt eventueel te bewaren en je zal zien dat deze economisch voordeelgevend is. Via afval dus mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er heel zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Harmelen

Kies uit het grootste ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de beste beste rolcontainer voor je je restvuil. In de het restafvalcontainer werp je al het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet extra kan sorteren. Papier/karton, swill, en vensterglas horen niet thuis in de rest restafvalcontainer. Ook voor PMD scheiden beschikken wij de juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam aangaande elke afvalstromen dat bij ondernemingen ontstaan. Die stromingen kunnen vaak gescheiden ingezameld worden. Het is verbeterd aangaande het natuur en de portemonnee.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afval eveneens verdeelt, er zal steeds overblijvend afval blijven zijn. Tracht deze stroom van afval heel beperkt eventueel te bewaren en je zult merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met afval zo zoveel eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus minimaal mogelijk restafval over. In de het afvalcontainer gooi je je al het niet onrecyclebare vuil die je niet extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren geen binnen de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. Binnen de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat de bedoeling beschreven artikelen weer te gebruiken waar dat lukt.

Wat kost een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten van rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte omvang van de rolcontainer en hoe vaak de container ontleegd moet zijn. U vindt elke kosten op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de bak op een publieke locatie staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar minstens een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het ophogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige substanties uit gedurende de verbranding die in meer of geringere mate desondanks in het natuur komen. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Harmelen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Harmelen

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en prijzen ondernemingsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt opteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te schatten welke omvang het perfect bij je past? Pak dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring met afvalstromen weten wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je later geen voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Harmelen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg uitgebreid assortiment van containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je document- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van je vuilnis tevens goed voor het de omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Harmelen

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren jouw container bij het verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je dus vast waar je jouw afval steeds weg kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Los karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf scheidt, hoe beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval door het volume en ook gewicht heel veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom flink besparen op jouw afvalkosten. Het is ook bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er op jouw bedrijf heel veel glas los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor je het aantal bakken makkelijk verandert.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel het beste bakken voor je glasafval op ons. Je heeft de selectie uit één container met tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liters. Er reeds een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de glasafval kies je hoe frequent wij het container zullen komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één prima grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens de verwerken maken wij verschil tussen blank, bruine, groene en gemengd glazen. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn bij één veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in het papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het papier exact erin . Wanneer het documenten al in de container zitten, krijgen niemand ze nog bij . Onze bestuurder komt eens in de tijdstip langs voor het bak te ledigen en het papier plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin de bak door het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kan jij het documenten in het container gooien. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het vervoer is, loopt jij geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.