Afvalcontainer Holland Spelt ☑️ 9 SCHOKKENDE FEITJES

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroom zo klein toevallig te behouden en je zal merken dat deze geldelijk voordelig is. Door afval heel mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Holland Spelt

Kies van het grootste meest uitgebreide assortiment rolcontainers en koop de beste meest geschikte afvalcontainer voor je je restafval. Binnen het container gooi je al het de niet te recyclen vuil die je geen verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet thuis in de het container. Ook voor PMD scheiden beschikken we het correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen die binnen firma’s ontstaan. Dit stromen mogen dikwijls apart verzameld geraken. Dit is goed betreffende het milieu milieu en de portemonnee.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoezo goed je je afval tevens verdeelt, er gaat steeds restafval aanwezig zijn. Tracht deze afvalstroompje heel klein mogelijk te behouden en je gaat merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Via vuil dus zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo min toevallig restafval over. Binnen het afvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten passen niet thuis in de de container.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de bedoeling beschreven artikelen opnieuw te benutten als dat het lukt.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor?

De tarieven van afvalcontainers zijn afhangend van de de afvalstroompje, de grootte grootte van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geleegd moet worden zijn. Jij vindt je elke tarieven op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis in 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de container op een algemene plaats staat. Je gaat uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van duurzame energie. Algemeen afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar liefst twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige resten worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse giftige stoffen los gedurende de verbranden die in meer of kleinere mate desondanks in het natuur terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Holland Spelt:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Holland Spelt

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes stappen.

Hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en prijzen bedrijfsafval en restafval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te bepalen wat maat het goed bij je aansluit? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze experts. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen kennen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een meer leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de containers variëren per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een verschillende bak aftikt. Wij vinden het belangrijk dat dit transparant is. Zo ben je achteraf nooit voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Holland Spelt

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg uitgebreid assortiment van containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je papier- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens in kantoor kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen in te verzamelen, zitten je containers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van je afval tevens goed voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Holland Spelt

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je je afval altijd weg kan en waar je bijdraagt aan een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien wij afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is gestopt Los karton ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieu en jouw portemonnee. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege het ruimte en gewicht veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Je kan dus flink besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren van verse materialen.

Komt er bij je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua drukte? ons werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij het aantal containers makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop het beste bakken voor het je glasafval op onze dienst. Je heeft de selectie van één bak van tweehonderdveertig liters en met 900 liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies je hoe vaak ons het container komen ledigen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost veel energie om glas te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glazen. Bij het verwerken maken wij verschil onder blank, bruin, groene en gemengd glazen. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb je 100% garantie dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet wil in het papierbak wil werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het document exact doorheen past. Als het papieren eenmaal binnen de bak zitten, krijgt ze nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal in de tijdstip bij om het bak te legen en de documenten ter plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de container door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in het deksel kan je het documenten in het container gooien. Jij hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.