Afvalcontainer Holten ᐅ 7 ONVOORSTELBARE WEETJES

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroom zo minimaal mogelijk te behouden en je gaat merken dat deze economisch gunstig is. Met afval zo veel mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Holten

Kies bij het grootste grootste assortiment rolcontainers en koop het ideale rolcontainer voor je restvuil. In het restafvalcontainer gooi je je al het niet-recyclebare afvalstoffen die je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en ruiten thuishoren geen in de rest restafvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden bezitten wij de juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor alle afvalstromen dat binnen ondernemingen ontstaan. Dit stromingen mogen meestal gescheiden opgehaald geraken. Dit is verbeterd aangaande het milieu leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo prima je je vuil tevens sorteert, er zal er altijd restvuil aanwezig zijn. Poog het afvalstroompje heel minimaal eventueel te houden en je zult opmerken dat deze economisch voordelig is. Met vuil heel veel toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus minimaal toevallig restafval over. Binnen het afvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare vuil dat je geen extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet thuis in de het afvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het de bedoeling omschreven producten opnieuw te aanwenden indien dat mag.

Wat kost een container voor rolcontainer voor?

De tarieven kosten van rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom stroom van afval, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoe vaak de rolcontainer ontleegd dient zijn. U vindt je ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je direct tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene plek staat. Je kiest uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar minstens een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of creëren van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige substanties vrij tijdens de verbranden die in bepaalde of mindere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Holten:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Holten

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te bepalen die grootte het perfect bij je past? Neem dan even verbinding op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren ervaring met afvalsoorten kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een extra lediging of standaard een formaat ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelproces is aangegeven helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde andere rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor kom je achteraf nooit voor nare onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Holten

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw document- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden van je vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Holten

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur je container bij het gewenste plek staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo ken je dus vast dat je je afval altijd weg kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel indien wij afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Los karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval je sorteert, hoe goed dat het zal zijn voor de milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege het volume en gewicht heel veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Jij kan dus heel besparen op je kosten voor afval. Het is bovendien volledig om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel kleiner kracht dan glazen om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert samen met flexibele contracten omdat je de aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasafval op ons. Jij heeft de selectie uit een container met tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liter. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kies je op welke manier vaak wij de container zullen komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuw glazen. Bij het verwerken maken we verschil tussen wit, bruin, groen en ook gemengd glazen. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er bij één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat je archief veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je archief niet wil in de de papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel afval in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waar het papier precies erin past. Als de papieren eenmaal in de bak zitten, krijgt zij nog bij handen. Onze chauffeur komt eens de tijdstip bij om het container ledigen en de papier plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij het bak door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kan jij het documenten in de bak gooien. Jij hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op transport is, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.