Afvalcontainer Huren 4m3 🔥 11 VERRASSENDE HACKS

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje zo beperkt eventueel te houden en je gaat zien dat dit economisch gunstig is. Met afval dus mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren 4m3

Kies uit van het grootste aanbod afvalcontainers en bestel de de meest geschikte afvalcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare vuil die je niet extra kan scheiden. Papier/karton, swill, en vensterglas horen niet in het afvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden bezitten wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen die in bedrijven ontstaan. Deze stromingen mogen meestal afzonderlijk ingezameld zijn. Dit is beter voor het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er altijd overblijvend afval voortdurend zijn. Poog deze afvalstroom zo beperkt mogelijk te bewaren en je zal zien dat deze economisch gunstig is. Via vuil dus mogelijk mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus min toevallig restvuil over. In de de rest afvalcontainer gooi je je al het niet te recyclen afval dat je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de de afvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het bedoeling beschreven producten opnieuw te gebruiken als dat het mag.

Wat kost een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten van containers afhankelijk afhangend van de stroom van afval, de grootte van omvang van rolcontainer en hoe vaak de container ontleegd moet worden worden. Jij ontdekt elke kosten op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je direct gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de bak op een algemene plaats staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van duurzame kracht. Algemeen afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het aanvullen of creëren van wegen. Helaas komen er ook verschillende giftige substanties vrij in de verbranden die in minstens of mindere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Huren 4m3:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Huren 4m3

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kunt opteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te schatten die grootte het perfect bij je aansluit? Haal dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige kennis met afvalstromen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een aanvullend legen of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat helder wat je voor een algemeen afval container of een verschillende bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit helder is. Op deze manier raak je naderhand nooit voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Huren 4m3

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer uitgebreid assortiment van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoren mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in verzamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Bovendien is het scheiden van uw vuilnis ook goed voor de omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Huren 4m3

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw container op het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker dat je je vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu veel als wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk karton of ander document
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval je scheidt, des te beter dat het is voor het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval door het volume en ook massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kan dus flink uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op je onderneming veel glas los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan een glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt met flexibele contracten waardoor je het aantal containers eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor jouw glasverval op ons. Jij heeft de selectie van één container van tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er is al een container voor glas startend bij €13 per maand en ook deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je op welke manier vaak wij het container zullen komen ledigen. wij biedt het voordeligste service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost kost heel veel energie om het glas te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter daarentegen één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en bont glas. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er bij een heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat is mag er bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij je archief niet in de papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel afval in het gedaante van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waar het document precies erin . Als de documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgt niemand ze nog in . Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijd bij voor het bak te legen en het papier plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin de bak via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kun je de documenten in het container gooien. Jij hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op transport gaat, loopt je niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.