Afvalcontainer Huren Belgie Limburg ☑️ 12 BEWEZEN FEITJES

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Tracht deze stroom van afval zo minimaal mogelijk te bewaren en je zult zien dat dit geldelijk voordelig is. Door afval heel zoveel mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Belgie Limburg

Selecteer bij het meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de beste ideale rolcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de rest container gooi je reeds de onrecyclebare vuil welke je niet verder kan verdelen. Papier/karton, swill, en ruiten passen niet thuis in het container. Ook betreffende PMD scheiden beschikken ons de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor ieder afvalstromen dat binnen ondernemingen vrijkomen. Dit afvalstromen mogen vaak apart verzameld zijn. Het is verbeterd betreffende het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo goed je je vuil ook scheidt, er gaat telkens restvuil aanwezig zijn. Probeer het stroom van afval dus minimaal mogelijk te bewaren en je zult merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afval dus zoveel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus zo weinig eventueel restafval over. In de container gooi je je al het het onrecyclebare vuil die je geen extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet thuis binnen de rest container.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromingen mogelijk mogelijk te sorteren. In de de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel doel vermeld artikelen weer te gebruiken indien dat het kan.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor afvalcontainers afhankelijk afhangend van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van grootte van de afvalcontainer en hoevaak de container rolcontainer ontleegd moet worden geraken. Jij vindt je alle kosten op tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de container op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige materialen uit in de verbranden die in meer of geringere mate toch in het natuur terecht komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Huren Belgie Limburg:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor elk type afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Huren Belgie Limburg

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en kosten zakelijk afval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen welke omvang het goed bij je past? Neem dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze langdurige ervaring met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je één keer een meer leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een alternatieve rolcontainer aftikt. Wij achten het essentieel dat dit aspect transparant is. Zo kom je later nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Huren Belgie Limburg

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer gevarieerd aanbod met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden van je afval ook beter voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Afvalcontainer Huren Belgie Limburg

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde plek geplaatst. U beslist zelf de gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je je vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof is gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf sorteert, hoe goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en scherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval vanwege het volume en gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is bovendien compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie dan glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? wij functioneert met flexibele overeenkomsten omdat jij de nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste container voor het glasafval

Bestel het beste bakken voor het je glasafval bij ons. Je heeft de keuze uit een container met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er is is al een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en dit worden gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kies je op welke manier frequent wij het container komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost kost heel veel energie voor het het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter één goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Tijdens het bewerken doen wij verschil onder wit, bruin, groen en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er op een heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigd is. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw dossiers niet in de het papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in de de gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waar het document exact erin . Wanneer de documenten al binnen de container zijn, krijgen niemand zij nog bij . Onze bestuurder komt eenmaal in zoveel tijd bij om de bak te legen en de papier ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarin de container via het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content wordt daarna direct vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in het deksel kun jij het papieren in het container werpen. Je hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op het vervoer gaat, loopt je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.