Afvalcontainer Huren Den Haag Toestemming 🔴 5 MAKKELIJKE FEITJES

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Poog dit afvalstroom zo beperkt mogelijk te houden en je gaat merken dat het financieel voordeelgevend is. Via vuil heel veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Den Haag Toestemming

Kies uit van het grootste aanbod containers en bestel de ideale container voor je overblijvend afval. In de de rest afvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen vuil die je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet thuis in de de afvalcontainer. Tevens omtrent PMD verdelen bezitten ons het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande elke afvalstromen welke bij ondernemingen voortkomen. Dit afvalstromen zouden dikwijls apart opgehaald zijn. Het is beter aangaande het milieu milieu en het geldbeugel.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo prima je je vuil ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval aanwezig zijn. Tracht deze afvalstroom dus minimaal eventueel te houden en je zal zien dat dit financieel voordelig is. Met vuil heel veel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over. In het afvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de het container.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel beschreven producten nogmaals te aanwenden als dat het kan.

Wat kost een rolcontainer voor?

De kosten voor de containers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de rolcontainer geleegd dient zijn. Jij vindt je elke tarieven op de de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en snel een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandveilig, handig als de container op een algemene plek staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen uit in de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate toch in het leefomgeving komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Huren Den Haag Toestemming:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Huren Den Haag Toestemming

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kunt opteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te ramen wat maat het beste bij je past? Neem dan snel contact op met één van onze experts. Met onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten kennen wij juist wat je nodig hebt. En wil je een keer een meer legen of standaard een grootte ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de bakken wisselen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak betaalt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie transparant is. Zo ben je later niet voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Afvalcontainer Huren Den Haag Toestemming

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel uitgebreid aanbod met containers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van je afval ook beter voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Afvalcontainer Huren Den Haag Toestemming

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur je container bij het gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo ken je dus vast waar je je vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu via je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Afzonderlijk karton of ander document
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat zal zijn voor het milieu en je portemonnee. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en scherven. Zonder het om splitsen neemt het vanwege het volume en massa veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Je kan dus flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig om te recyclen. Ook kost het veel minder energie dan glazen om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glas los, zoals in de sector van de horeca, dan één glascontainer essentieel. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt met flexibele contracten omdat jij de aantal bakken makkelijk verandert.

De juiste bak voor glasafval

Koop de beste containers voor het je glasafval bij ons. Je heeft de keuze uit selectie uit één container van 240 liter en met 900 liters. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de glasafval kies je hoe vaak wij de bak komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om glas te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter één prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen wij verschil onder wit, bruin, groen en bont glas. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er zijn op één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag wel er bij de glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet in de papierbak wilt werpen. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel vuil in de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het document precies doorheen . Als de papieren al in de container zijn, krijgen niemand zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal tijd langs om de container ledigen en het documenten plekke vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij het container via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal daarna direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kan je het documenten in de bak werpen. Je hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op het vervoer is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.