Afvalcontainer Huren Ede ➡️ 8 VERBIJSTERENDE GEHEIMEN

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroom heel beperkt eventueel te behouden en je gaat merken dat dit geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen dus mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Ede

Kies uit bij het grootste gamma rolcontainers en bestel de de beste beste container geschikt voor je overblijvend afval. In de de rest container gooi je reeds de niet-recyclebare afval welke je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet thuis binnen de afvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen beschikken ons de juiste juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen die bij firma’s ontstaan. Die stromingen zouden meestal afzonderlijk ingezameld geraken. Dit is goed betreffende de leefomgeving en de geldbeugel.

Wat mag er in zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afval eveneens verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend voorkomen. Probeer deze afvalstroompje zo minimaal mogelijk te behouden en je gaat opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Via afval zo zoveel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel minimaal mogelijk restvuil over. In de de rest restafvalcontainer werp je al het het onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet thuis binnen het container.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel streefdoel omschreven producten opnieuw te benutten indien het lukt.

Wat kost een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de afvalcontainers afhankelijk afhangend van de het afvalstroompje, de grootte van grootte van de container en hoevaak hoevaak de container container geleegd moet worden zijn. U ontdekt elke prijzen op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je direct tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen uit gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate echter in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Huren Ede:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Huren Ede

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen wat omvang het perfect bij je past? Pak dan even contact op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je een keer een extra legen of standaard een formaat grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de containers verschillen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Zo ben je later niet voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Huren Ede

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel gevarieerd assortiment van containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten staan, of vandalisme op de horizon ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je papier- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen in te zamelen, zitten je containers minder snel vol. Bovendien is het apart houden uit je afval ook beter voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Huren Ede

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer op het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf de verlangde capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd kwijt kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je scheidt, des te goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval vanwege het ruimte en ook massa veel plaats in het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is tevens compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren van nieuwe materialen.

Komt er op jouw bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor je het nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glasafval

Koop het meest geschikte containers voor het jouw glasverval op ons. Je hebt de keuze uit selectie van een bak met tweehonderdveertig liters en ook met 900 liters. Er reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent ons het bak zullen komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter één goede grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glas in nieuwe glazen. Bij het verwerken maken wij verschil tussen blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel afval in de de gedaante van geheim document? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het papier precies doorheen . Wanneer het papieren al binnen het bak zijn, krijgt zij meer in . Onze bestuurder komt eens tijdstip langs om de bak legen en het papier ter plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin de bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in de deksel kan jij de papieren in de bak werpen. Jij heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op transport is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.