Afvalcontainer Huren Gemeente Utrecht ᐅ 6 VERBIJSTERENDE GEHEIMEN

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroom dus beperkt eventueel te bewaren en je zal merken dat het financieel gunstig is. Via afvalstoffen heel zoveel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Gemeente Utrecht

Kies uit uit de ruimste assortiment rolcontainers en koop de meest geschikte rolcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al het de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet binnen de container. Tevens voor PMD verdelen hebben we het geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromingen die bij ondernemingen vrijkomen. Die afvalstromen mogen vaak gescheiden opgehaald zijn. Het is verbeterd betreffende het natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je vuil tevens sorteert, er gaat telkens restafval voortdurend voorkomen. Probeer dit stroom van afval heel minimaal toevallig te bewaren en je gaat zien dat dit economisch voordeelgevend is. Door vuil heel veel mogelijk te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over. Binnen het restafvalcontainer werp je al het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en glas passen niet binnen het container.

Is het sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het streefdoel vermeld artikelen opnieuw te aanwenden waar het mag.

Wat kost een een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte afmeting van afvalcontainer en hoe vaak de rolcontainer geleegd moet worden. Jij vindt elke kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je gelijk tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandwerend, handig als de vat op een publieke plek staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van groene stroom. Restafval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelige assen worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen uit tijdens de verbranden die in minstens of geringere mate toch in het leefomgeving komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Huren Gemeente Utrecht:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Huren Gemeente Utrecht

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes stappen.

Hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag selecteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te bepalen die omvang het goed bij je past? Haal dan gauw verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je een keer een aanvullend legen of regulier een maatje groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen probleem!

De kosten van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere andere container neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor ben je naderhand niet voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Huren Gemeente Utrecht

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg uitgebreid assortiment van containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten staan, of vandalisme op de loer staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit uw vuilnis tevens beter voor het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Huren Gemeente Utrecht

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je container bij de gewenste locatie staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier weet je dus vast waar je jouw afval altijd weg kan en dat je bijdraagt aan een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu minder minder indien wij afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal is gestopt Los doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door de volume en ook gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kan daarom flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken van nieuwe materialen.

Komt daar bij je onderneming veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare contracten omdat jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasverval bij ons. Je heeft de keuze uit selectie uit één bak met tweehonderdveertig liter en ook met 900 liter. Er al één glascontainer startend bij €13 elke maand en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent ons het bak komen ledigen. wij leveren het voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost kost heel veel energie om glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Tijdens de bewerken maken wij verschil tussen blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er op een heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigt is. Na de vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je dossiers niet in de de papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de vorm van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het papier precies erin . Wanneer de papieren eenmaal in de container zitten, krijgen niemand ze nog in . Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijdstip langs om het container ledigen en de documenten ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij het container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in de deksel kan je de documenten in de bak gooien. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op vervoer gaat, loop jij geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.