Afvalcontainer Huren Heerle 🔴 9 ONGEBRUIKELIJKE FEITEN

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Probeer deze afvalstroompje heel beperkt mogelijk te behouden en je gaat zien dat dit financieel gunstig is. Door afval heel veel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Heerle

Kies uit bij de grootste aanbod afvalcontainers en bestel de het meest geschikte rolcontainer voor je overblijvend afval. In de rest container gooi je je al het het niet-recyclebare afval die je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, swill, en glas passen niet in de restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren beschikken ons de geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor alle afvalstromen dat binnen ondernemingen ontstaan. Die stromingen zouden meestal apart opgehaald geraken. Dat is verbeterd betreffende het milieu milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afval ook verdeelt, er gaat steeds restafval voortdurend voorkomen. Tracht dit stroom van afval heel beperkt eventueel te houden en je gaat merken dat het financieel gunstig is. Met afvalstoffen dus zoveel toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet-recyclebare vuil dat je niet meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In het landelijk Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel vermeld artikelen weer te gebruiken waar dat het mag.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen van afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroompje, de omvang van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd container ontleegd moet geraken. Jij vindt je elke prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je meteen tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de vat op een openbare plaats staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame stroom. Gemengd afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen vrij in de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Huren Heerle:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Huren Heerle

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en tarieven zakelijk afval en restafval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te schatten die omvang het beste bij je past? Haal dan snel contact op met één van onze experts. Door onze langdurige ervaring met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of standaard een maatje groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De kosten van de bakken verschillen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere alternatieve bak betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect helder is. Op deze manier raak je naderhand geen voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Huren Heerle

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een erg divers aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je papier- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen vrij, maar tevens in kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw vuilnis tevens goed voor de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Huren Heerle

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw container bij de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geleegd dient te worden. Zo ken je daarom zeker waar je je afval steeds weg kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu veel als we afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit gestopt Los karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn voor de milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasafval bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval vanwege de volume en ook massa heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kan dus flink uit besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens compleet te recyclen. Ook verbruikt het veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er op je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan één glascontainer onmisbaar. Heb je variërende periodes qua drukte? ons werkt samen met flexibele contracten omdat je de nummer bakken makkelijk verandert.

De juiste bak voor glas restafval

Bestel het beste bakken voor je glasverval bij ons. Je heeft de selectie uit een container van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er is al één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij hoe frequent ons het container zullen komen legen. ons leveren het voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één goede basis. Er zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken we verschil tussen wit, bruin, groen en bont glazen. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er bij één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jouw dossiers niet wil in de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in de de vorm van geheim document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier precies doorheen . Als het documenten eenmaal in het container zijn, krijgen niemand zij meer in . Onze bestuurder komt eens in tijd langs voor het container te legen en het documenten plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij het bak door het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in het deksel kan jij het papieren in het container gooien. Jij hebt de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het transport is, loopt jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.