Afvalcontainer Huren Hengelo Goedkoopste ✔️ 9 ONVOORSTELBARE HACKS

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze stroom van afval zo klein eventueel te bewaren en je zult merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via afval heel zoveel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Hengelo Goedkoopste

Selecteer van het ruimste assortiment afvalcontainers en koop het beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de het container gooi je al het de niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan scheiden. Karton/karton, swill, en vensterglas passen niet thuis in het afvalcontainer. Ook voor PMD sorteren hebben wij de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande elke afvalstromen dat binnen ondernemingen ontstaan. Die afvalstromen kunnen meestal apart ingezameld worden. Het is beter betreffende het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afval ook sorteert, er zal er steeds restafval voortdurend voorkomen. Tracht deze stroom van afval heel beperkt mogelijk te bewaren en je zult zien dat deze geldelijk gunstig is. Via afval dus veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over. In de de rest afvalcontainer gooi je je al het niet onrecyclebare afval die je niet meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet in de restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In de de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat de doel beschreven goederen nogmaals te aanwenden waar dat het mag.

Wat kost een container een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de het stroom van afval, de omvang van container en hoevaak de container ontleegd moet worden. Je vindt je elke kosten op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de verschillende typen rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je meteen tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandwerend, handig als de vat op een publieke locatie staat. Je gaat uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Gemengd afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar minstens 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke substanties uit in de verbranden die in bepaalde of mindere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Huren Hengelo Goedkoopste:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Afvalcontainer Huren Hengelo Goedkoopste

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want puur aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt opteren voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te bepalen wat omvang het goed bij je aansluit? Neem dan snel aansluiting op met een van onze deskundigen. Door onze vele jaren ervaring met afvalsoorten kennen wij juist wat je nodig hebt. En wil je één keer een aanvullend legen of standaard een formaat ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde andere bak betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit transparant is. Op deze manier raak je naderhand nooit voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Huren Hengelo Goedkoopste

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg gevarieerd aanbod met containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis tevens beter voor het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Afvalcontainer Huren Hengelo Goedkoopste

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uur je container op de verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder als we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval jezelf sorteert, hoe beter dat het is ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het door het volume en ook gewicht veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te recyclen. Ook verbruikt het veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe materialen.

Komt daar bij je bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende periodes qua bezigheden? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze van één bak met tweehonderdveertig liter en van 900 liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kiest je hoe vaak wij de bak komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost veel energie om glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter een prima grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken doen we verschil onder blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er zijn bij één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag er bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd had als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en ook in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je daarom best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet wil in de papierbak wilt werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waar het papier precies erin past. Als het papieren al in de bak zijn, krijgen niemand ze meer bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal tijdstip bij om het container ledigen en de documenten ter plekke vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarin de bak via het truck zelf is opgetild en geopend. Het content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in de deksel kun je het documenten in de bak gooien. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op het vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.