Afvalcontainer Huren Hoeven 🔥 7 ONTHULLENDE TRUCS

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje heel klein eventueel te behouden en je zult opmerken dat deze financieel gunstig is. Via vuil heel zoveel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Hoeven

Kies uit uit de ruimste assortiment rolcontainers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer voor je restvuil. In de het restafvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en ruiten passen geen in de de rest restafvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen beschikken wij de juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor alle afvalstromen dat bij bedrijven ontstaan. Die stromen kunnen dikwijls afzonderlijk ingezameld geraken. Dat is goed voor de milieu en de geldtas.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje heel klein mogelijk te bewaren en je gaat zien dat dit economisch voordeelgevend is. Via afval heel veel mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus min mogelijk restafval over. In de container werp je al de onrecyclebare afval welke je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet thuis binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. Binnen het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het het streefdoel vermeld producten nogmaals te aanwenden als dat het mag.

Wat kost een afvalcontainer voor?

De tarieven kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van omvang van rolcontainer alsook hoevaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet worden zijn. Je vindt je elke kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de bak op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van groene energie. Gemengd afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige materialen vrij gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het leefomgeving komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Huren Hoeven:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Huren Hoeven

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de ladder, des te ecologischer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt opteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te bepalen die grootte het goed bij je past? Neem dan even contact op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring met afvalstromen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je een keer een extra lediging of standaard een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers variëren per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie transparant is. Hierdoor ben je naderhand nooit voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Huren Hoeven

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer uitgebreid assortiment van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, maar ook in kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit je vuilnis tevens beter voor het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Huren Hoeven

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer op het gewenste plek geplaatst. U beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je daarom vast waar je jouw afval altijd weg kan en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel indien we afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasafval bestaat van flessen, potten en ook scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval door het ruimte en ook massa veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Je kan daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er op jouw bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de sector van de horeca, dan een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met flexibele overeenkomsten omdat je de aantal bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor het glas restafval

Koop de beste containers voor jouw glasafval bij ons. Je heeft de keuze uit keuze uit een container van 240 liter en ook met negenhonderd liters. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de glasafval kiest je hoe vaak wij het bak komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het heel veel kracht om glas te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter echter één goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groene en gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn bij een veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag er bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en in een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet in het papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier precies doorheen . Als het documenten al binnen de container zitten, krijgt niemand ze nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens de zoveel tijd langs voor het bak te ledigen en het documenten ter plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de container via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in het deksel kan je het papieren in het container gooien. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het transport gaat, loopt je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.