Afvalcontainer Huren Limburg 🔴 14 SIMPELE TIPS

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroompje dus beperkt mogelijk te bewaren en je zult zien dat het economisch gunstig is. Door afvalstoffen heel mogelijk eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Limburg

Kies uit bij het ruimste gamma containers en bestel de beste ideale rolcontainer voor je je restvuil. In de de rest container gooi je al het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en glas passen niet thuis in het container. Ook betreffende PMD sorteren hebben wij de correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen die bij bedrijven ontstaan. Deze stromingen kunnen meestal apart verzameld geraken. Het is beter voor het milieu natuur en de portemonnee.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je vuil tevens verdeelt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Probeer het afvalstroompje heel minimaal toevallig te bewaren en je zult zien dat dit economisch voordeelgevend is. Via vuil zo zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel zo weinig mogelijk restafval over. In de container gooi je al het niet-recyclebare vuil dat je geen meer kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en ruiten passen geen in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel vermeld artikelen opnieuw te aanwenden indien dat het kan.

Wat kost een container een rolcontainer voor?

De tarieven prijzen van rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte van afmeting van afvalcontainer alsook hoe vaak de afvalcontainer ontleegd dient geraken. Je vindt je ieder prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je meteen gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een openbare locatie staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Restafval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelige slakken worden ingezet voor het ophogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige stoffen uit in de verbranden die in bepaalde of geringere mate desondanks in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Afvalcontainer Huren Limburg:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Huren Limburg

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te ramen die maat het perfect bij je past? Haal dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je één keer een meer legen of standaard een grootte grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalsoort, grondstof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, als we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat dit duidelijk is. Hierdoor raak je naderhand geen voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Huren Limburg

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg divers assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, echter tevens in kantoren mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het apart houden uit uw afval tevens beter voor de milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Huren Limburg

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en landelijke bereik, heb je in 24 uren jouw container op de gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo weet je dus zeker waar je jouw afval altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een beter milieu via jouw afval te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder indien wij afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval je scheidt, des te beter dat het is ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasafval bestaan van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en ook gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kunt dus flink besparen op je kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je bedrijf veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je variërende periodes qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het aantal containers eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie van één bak met 240 liter en ook met 900 liter. Er is is al één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kiest je hoe frequent wij het bak komen legen. ons biedt het meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost kost veel energie om glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Tijdens de verwerken doen we verschil tussen wit, bruine, groen en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn op een veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag wel er bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij je dossiers niet in de het papierbak wilt werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel afval in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het papier precies doorheen . Als het papieren eenmaal in de bak zijn, krijgen zij nog in . Onze bestuurder komt eens de zoveel tijdstip langs om het bak te legen en het papier plekke te vernielen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij de bak via de truck zelf wordt opgeheven en geopend. De content wordt daarna direct vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in de deksel kun je de papieren in het container werpen. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op het vervoer is, loopt jij geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.