Afvalcontainer Huren Prijs West-Vlaanderen ✔️ 14 VREEMDE HACKS

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Tracht dit stroom van afval dus beperkt eventueel te behouden en je gaat opmerken dat dit financieel gunstig is. Door vuil zo mogelijk eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Prijs West-Vlaanderen

Kies uit uit de ruimste assortiment containers en bestel de beste meest geschikte rolcontainer voor je restafval. In de restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet te recyclen vuil die je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet thuis binnen de restafvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen hebben we het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen dat bij firma’s vrijkomen. Deze afvalstromen mogen vaak apart ingezameld zijn. Dit is beter aangaande het milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen zakelijk afval?

Op welke manier prima je je vuil ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Poog deze afvalstroom heel klein mogelijk te behouden en je zal zien dat deze financieel voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel zo weinig eventueel restvuil over. Binnen de restafvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare afval die je niet meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet binnen de container.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te verdelen. In de het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel doel omschreven producten nogmaals te gebruiken indien dat het mag.

Wat kost een container een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de afvalcontainers zijn afhangend van de de stroom van afval, de omvang van rolcontainer alsook hoe vaak de container container geledigd dient worden. Je vindt ieder tarieven op de tarievenpagina de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de vat op een algemene plaats staat. Je kiest uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelige assen worden ingezet voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen uit in de verbranden die in meer of geringere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Afvalcontainer Huren Prijs West-Vlaanderen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Afvalcontainer Huren Prijs West-Vlaanderen

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Hoe hoger op de ladder, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de massa afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en kosten ondernemingsafval en restafval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag kiezen voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te ramen die omvang het beste bij je past? Haal dan even contact op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de containers verschillen per afvalsoort, materiaal en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere alternatieve container neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Zo kom je later geen voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Afvalcontainer Huren Prijs West-Vlaanderen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je papier- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten in zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw vuilnis tevens goed voor het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Afvalcontainer Huren Prijs West-Vlaanderen

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste locatie staan. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo weet je daarom vast waar je jouw afval altijd weg kan en waar je meewerkt voor een beter milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu veel minder indien wij afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is geplaatst Los doosjes of ander document
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat is ten behoeve van de milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door het volume en ook massa heel veel plaats in de afval van het bedrijf in. Jij kan dus flink besparen op je kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer containers eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze uit één bak van tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er is al één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je hoe frequent ons de container zullen komen ledigen. ons leveren het meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken we onderscheid tussen wit, bruin, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er zijn op een heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en in een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je dossiers niet in de papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het document precies doorheen past. Als het papieren eenmaal binnen de bak zijn, krijgen niemand zij meer in . Onze chauffeur komt eens de zoveel tijdstip bij voor het bak legen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het container via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De content zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in het deksel kan jij het papieren in het bak gooien. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op transport is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.