Afvalcontainer Huren Prijzen Oost Vlaanderen 🔥 8 VERRASSENDE TRUCS

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroompje zo minimaal toevallig te bewaren en je zal opmerken dat dit financieel voordelig is. Via afval zo mogelijk eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Afvalcontainer Huren Prijzen Oost Vlaanderen

Kies uit de grootste gamma rolcontainers en koop de beste meest geschikte rolcontainer voor je restvuil. In de restafvalcontainer gooi je al het het niet te recyclen afval dat je geen meer kan verdelen. Karton/karton, swill, en glas horen geen in het afvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden hebben ons de geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromingen dat in ondernemingen vrijkomen. Dit afvalstromen mogen meestal gescheiden verzameld worden. Dat is goed voor het milieu natuur en de geldtas.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal er telkens overblijvend afval voortdurend voorkomen. Probeer deze stroom van afval dus minimaal mogelijk te behouden en je zult merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door vuil dus mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er heel min eventueel overblijvend afval over. In het restafvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare afval dat je geen meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen geen binnen de container.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel doel vermeld goederen opnieuw te gebruiken waar het lukt.

Wat kost een een afvalcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor de containers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoevaak de container geledigd rolcontainer geledigd moet zijn. Je ontdekt alle prijzen op de.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de verschillende typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je meteen tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandwerend, handig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van duurzame stroom. Algemeen afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar liefst twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelige slakken worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties vrij tijdens de verbranding die in minstens of geringere mate toch in het milieu belanden. Om die reden moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Afvalcontainer Huren Prijzen Oost Vlaanderen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Afvalcontainer Huren Prijzen Oost Vlaanderen

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te bepalen wat grootte het perfect bij je past? Neem dan gauw contact op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring met afvalstromen weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je één keer een extra lediging of gewoonlijk een grootte groter? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier ben je later nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Afvalcontainer Huren Prijzen Oost Vlaanderen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je document- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoren kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit je afval tevens goed voor het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Afvalcontainer Huren Prijzen Oost Vlaanderen

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker dat je je afval steeds kwijt kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je sorteert, hoe goed dat het is voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval door de ruimte en gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kan daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is tevens volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor jouw glasafval bij ons. Je heeft de selectie van één bak met tweehonderdveertig liters en ook met 900 liters. Er is is al een glascontainer vanaf €13 per maand en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kies je op welke manier vaak ons de bak zullen komen legen. ons biedt het meest voordelige service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het veel energie om het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuw glas. Bij het bewerken maken wij verschil tussen blank, bruin, groene en bont glazen. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag wel er zijn bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet in de de papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het papier exact doorheen past. Als de documenten eenmaal binnen de bak zijn, krijgen niemand zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eens in tijd bij voor het bak te ledigen en het documenten plekke te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container via de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in de deksel kun jij de papieren in de bak gooien. Je heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op vervoer is, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en verwoest.